TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Carolina Gynning om verkliga relationen med Carina Berg

06 maj, 2020 
Carolina Gynning och Carina Berg
Carolina Gynning och Carina Berg har i strax över ett år drivit podcasten Gynning & Berg - Hittar sig själva.
Nu öppnar Carolina upp om den verkliga relationen till podd-kollegan, i en ny video på sin Youtube-kanal.
Annons
Carolina Gynning berättar om nya kärleken: ”Äventyrlig”Brand logo
Carolina Gynning berättar om nya kärleken: ”Äventyrlig”

Tv-profilen och konstnären Carolina Gynning, 41, startade i höstas upp sin Youtube-kanal där hennes följare plötsligt kunde få en annan inblick i hennes vardagliga liv. Tillsammans med döttrarna Alicia, 7, och Adele, 5, samt kärleken Viktor Philipson, 33, filmar Carolina sina dagar.

Nyligen fick tittarna följa med när Carolina och Viktor gav sig iväg och tittade på en bondgård varpå paret sedan avslöjade sin stora dröm om att äga just en bondgård tillsammans.

– En annan grej som har hänt nu, mitt i alltihopa är att jag googlade lite gårdar till salu på Ekerö. För min och Nishtis (Viktors) dröm är ändå att ha en gård här. Hippie-huset ligger liksom i ett villaområde vilket är nisht gut. Vi vill kunna göra vad vi vill, sa Carolina i videon.

– Det är varken gut för villaområdet eller för oss, tillade Viktor snabbt.

Orden om relationen med Carina

Men det är inte bara på Youtube som Carolina Gynnings fans kan få höra henne berätta om sitt liv. Hon har dessutom en podcast med Carina Berg, 42. I strax över ett år har de spelat in avsnitt till podden Gynning & Berg – Hittar sig själva. Efter en fråga från Carolinas följare berättar hon nu om den verkliga relationen till podd-kollegan i en ny video på sin Youtube-kanal.

Annons

– Anledningen till att jag poddar med Berg är för att jag och Berg lärde känna varandra jättemycket när vi var unga och gjorde ett program som hette Förkväll och vi fastnade direkt för varandra och blev skitbra kompisar, säger Carolina Gynning och fortsätter:

– Och sen så höll ju hon på och spelade in program med Christine Meltzer i massa år och jag gjorde andra projekt. Jag startade ju hela Gynning design, Gynning Jewelry och hela den där biten med konsten. Så nu möttes vi igen och kände att gud, en podd skulle vara kul att ha. Det blev verkligen kul också, det är knappt ett jobb för oss, vi har bara så fruktansvärt kul när vi spelar in poddarna.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Eero Hannukainen/TT

Annons