Carolina Gynning om relationen med Viktor Philipsons familj

Bathina Philipson och Carolina Gynning

Carolina Gynning och Viktor Philipson gick skilda vägar i juni, efter knappt ett år tillsammans.
Nu avslöjar Carolina sanningen om relationen till ex-pojkvännens familj.
Carolina Gynning och Viktor Philipson har gjort slut
Slå på ljud

För ett år sedan dök Carolina Gynning, 41, upp på röda mattan tillsammans med Viktor Philipson, 34. Det nyförälskade paret visade då upp sin kärlek offentligt för första gången och sedan dess har de praktiskt taget varit oskiljaktiga. Carolina har vid flera tillfällen berättat om sina starka känslor för pojkvännen i sociala medier.

Viktor har, till skillnad från Carolina, inte levt ett liv i rampljuset, men han är heller inte helt okänd. Viktor är nämligen son till kungavännen Aje Philipson, 77, och därmed även bonusson till podcast-profilen Bathina Philipson, 41, som har varit gift med Aje sedan 2004.

Sedan Carolina och Viktor blev ett par har de tillbringat en hel del tid med både Aje och Bathina.

Carolina Gynnings relation till Bathina

Under våren har TV4-tittarna fått se Bathina Philipson i Let’s dance. Inför sin medverkan berättade hon om stödet från Carolina Gynning, som själv var med i programmet 2006.

– Det är klart hon hejar ju och säger att det här kommer att gå bra. Hon har varit jättegullig och peppig, sa Bathina då.

Eftersom Carolina tvingades lämna Let’s dance tidigt in i säsongen hade hon bara ett råd att ge Bathina inför tävlingen.

– Ja, att inte vara som hon var när hon var ung, sa Bathina Philipson till Hänt.

Det är tydligt att Carolina Gynning och Bathina har kommit varandra väldigt nära varandra det senaste året. I höstas gästade hon svärmoderns podcast Bathina – en podcast. På Carolinas Youtube-kanal har Bathina dykt upp vid flera tillfällen.

Uppbrottet från Viktor Philipson

I juni avslöjade Carolina att hon och Viktor Philipson har gått skilda vägar, knappt ett år efter att de blev ett par. Anledningen till uppbrottet har Carolina valt att hålla för sig själv.

– Separationer är alltid sorgliga och privata. Så det är där jag befinner mig just nu, sa Carolina till Expressen i samband med uppbrottet.

Nyligen förklarade Carolina dock att loppet ännu inte är kört och att det finns en möjlighet att hon och Viktor återförenas i framtiden.

– Jag hoppas att vi hittar tillbaka till varandra, för mina känslor för Viktor är desamma, sa hon till Expressen förra veckan.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Oväntade orden till exets familj

Trots att Carolina och Viktor inte längre är ett par verkar det som att tv-profilen har behållit hans familj i sitt liv. I ett nytt inlägg på Instagram berättar Carolina Gynning att hon ser sin före detta svärmoder som en syster.

”Sister from another mister Bathina Philipson”, skriver hon intill en bild på dem två.

”Vilka snyggingar….. Oh My God”, kommenterar Bathina.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN