TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Carolina Gynning om hemliga graviditeten: ”Gråtfärdig”

26 sep, 2022 
Carolina Gynning
Carolina Gynning var hemligt gravid under en hel inspelning.
Nu berättar hon om känslorna över att behöva dölja den stora nyheten.
– Därför sa jag heller inget, säger hon till Expressen.
Annons
Carolina Gynning om flytten till Spanien: "Fantastiskt"Brand logo
Carolina Gynning om flytten till Spanien: "Fantastiskt"

Carolina Gynning, 43, fann kärleken i Viktor Philipson, 36, år 2019. Två år senare fick paret sitt första gemensamma barn. Sommaren 2021 föddes nämligen den lilla flickan Vilda, 1. Carolina har tidigare varit öppen med att vägen till att bli gravid kantades av missfall.

– Det är en jobbig grej att behöva hetsa fram ett barn, vilket aldrig går såklart. För jag menar om du är då 40 plus och ska hetsa fram en unge, lycka till. Det är verkligen så låga odds att det blir någonting. Så vi höll ju på sen vi träffades och försökte. Men det blev ingenting, sa Caroline när hon i podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva, berättade om tiden då paret kämpade för att få till bebisen.

Gynning bekräftar hemliga graviditeten under inspelningen

Carolina är även mamma till döttrarna Adele och Alicia som hon har tillsammans med ex-pojkvännen Alexander Lydecker.

Annons

När det gäller arbetslivet är Carolina en mångsysslare med många bollar i luften. Nu är hon aktuell i Ruben Östlunds nya film Triangle of Sadness. I en intervju med Expressen avslöjar Carolina att hon var gravid under inspelningen som kom att bli något krävande.

– Alltså jag var gråtfärdig. Jag var ju dessutom gravid, och mådde så fruktansvärt dåligt, men jag bet ihop, säger hon och fortsätter:

– Jag var i vecka 12 i bikinscenerna på båten. Jag hade varit i så sjukt bra form innan, men med tredje barnet svullnar du upp direkt. Jag var tvungen att hålla in magen, men det blev ju bra till slut.

Därför ville Carolina inte berätta om graviditeten

Graviditeten valde Carolina att hålla helt hemlig, så ingen på inspelningen visste vad som försiggick bakom kulisserna.

Annons

– Nej. Dels för att jag hade haft missfall innan och inte vill ”jinxa” det. Dels för att jag kände mig som en dålig människa som hade blivit gravid mitt i ett så stort och fint projekt. I min hjärna var jag lite av en slyna. Det var kanske fel. Men därför sa jag heller inget.

FOTO: TT

Annons