Idol 2023 marknadsföring banner

Carolina Gynning om sanningen bakom bilden på dottern: ”Ville inte”

17 mar, 2022 
https://image.hant.se/lovisa-byline.jpg.jpg?imageId=7617233&x=0&y=0&cropw=89.74358974359&croph=100&width=1318&height=1318
Lovisa Ström
Carolina Gynning
Som offentlig person granskas och kritiseras man ofta.
Nu väljer Carolina Gynning att förekomma sina följare och förklarar varför hennes barn syns ihop med tama vilddjur.
”Vill bara säga..”, skriver hon.
Annons
Allt du behöver veta om Carolina Gynning
Allt du behöver veta om Carolina Gynning

Den senaste tiden har Carolina Gynning och hennes familj befunnit sig på semester i Mexiko, och av bilderna att döma verkar de ha haft det riktigt härligt.

Men en bild från den lyxiga semestern sticker ut i flödet – nu väljer hon att svara på hur det egentligen ligger till.

Carolina Gynning om kampen att få barn: ”Skam”

Idag är Carolina Gynning lyckligt kär i den sex år yngre kungavännen Viktor Philipson, men trots den starka kärleken har resan hit varit allt annat än enkel.

I en intervju i Malou efter tio berättar hon om den svåra tiden då hon inte visste om hon kunde få barn.

Recept.se Nyhetsbrev

– Vi träffades och blev verkligen så kära på en sekund och jag kände ju direkt att ”okej, han har inga barn och han kommer vilja ha barn och jag är redan så pass gammal”. Då kände jag ju att om jag inte ger honom ett barn kommer han att lämna mig, berättar Carolina.

Annons

Till skillnad från hennes tidigare graviditeter tog det nämligen ganska lång tid innan hon blev gravid med deras dotter Vilda, och det hela tog väldigt hårt på henne.

– Jag började få en sån himla skam. Liksom ”okej jag är för gammal, mitt maskineri funkar inte längre”, förklarar hon i programmet.

Carolina Gynning om vilddjuren

Den senaste tiden har Carolinas Instagram fyllts av härliga semesterbilder med ljusa stränder och blåa hav, och i kommentarsfälten har det varit många avundsjuka följare.

Carolina verkar med andra ord ha njutit av kvalitetstid med sin pojkvän och sina barn, så när de äldsta döttrarna nu är hos sin pappa känns det lite extra tomt.

På Instagram berättar Carolina nu om saknaden efter döttrarna Alicia och Adele, som hon har tillsammans med ex-maken Alexander Lydecker.

”Nu längtar jag så jag svimmar efter mina två stora tjejer. Blir ju tomt när man haft dem länge.”

På bilden ser man ena dottern stå med en apa på huvudet, något tv-profilen misstänker kan komma att skapa starka reaktioner hos följarna. Därför väljer Carolina direkt att förklara hur det ligger till.

Annons

”Vill bara säga att apan var tam och bodde på vårt hotell och hoppade runt på alla. Det är alltså inte något zoo vi är på!!! Vill bara förtydliga då jag älskar och värnar om våra djur. Tjejerna ville inte ens lämna hotellet där fanns även två åsnor två minigrisar och fåglar! Så mysigt som sprang omkring”, skriver hon.

FOTO: TV4, Discovery+

Annons