Carolina Gynning om återföreningen med Viktor Philipson

Två månader efter att Carolina Gynning och Viktor Philipson gått skilda vägar bekräftade de att de hittat tillbaka till varandra igen.
Nu berättar Carolina mer om återföreningen.
Allt om Carolina Gynning
Slå på ljud

Carolina Gynning separerade från Alexander Lydecker i början av 2018, efter åtta år ihop. Tillsammans har de döttrarna Adele och Alicia, som de nu har delad vårdnad om.

Förra sommaren fann Carolina kärleken på nytt i Viktor Philipson, men efter drygt ett år ihop fick relationen ett plötsligt slut.

Men sorgen varade inte allt för länge, för i mitten av augusti hade paret hittat tillbaka till varandra. I ett varsitt inlägg på Instagram visade paret upp sin lycka, och Carolina bekräftade återföreningen för Expressen.

– Ja det stämmer. Vi hade det turbulent under senvåren. Nu har allting lugnat ner sig och vi har pratat igenom allt. Vi kan inte leva utan varandra, säger Carolina Gynning till Expressen.

Carolina om tuffa tiden efter uppbrottet från Viktor

I podcasten Gynning och Berg hittar sig själva, som Carolina Gynning driver ihop med Carina Berg berättar hon nu mer om återföreningen med Viktor Philipson.

– Jag och Viktor är ihop igen, säger Carolina Gynning nu och fortsätter:

– Vi kunde liksom inte hålla fingrarna borta från kakburken.

Carina Berg konstaterar att Carolina Gynning mått väldigt dåligt efter uppbrottet, och är tydlig med att hon är glad över att få se en lycklig Carolina igen.

– Ett tag var det ju inte så bra i din kropp och själ för då hade ni kraschat, säger Carina Berg och Carolina Gynning fyller i:

– Totalt, och jag har mått fruktansvärt dåligt i sommar.

Orden om återföreningen

Varför relationen tog slut mellan Carolina och Viktor vill hon inte gå in närmre på, men förklarar att tid ifrån varandra gjort dem gott.

– Jag vill inte gå in för mycket på varför det tog slut, eller varför vi blev ihop igen. Jo, självklart då för att vi älskar varandra väldigt mycket. Men jag vill bara säga att det kan vara bra med en paus, där man då kan fundera över vad jag gjorde bra och vad jag gjorde dåligt, och försöka rätta till det, säger hon i podcasten.

Idag är hon glad, lycklig och väldigt kär.

– Vi har så jävla kul, vi är så busiga, berättar hon.

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!