Carolina Gynning och Viktor Philipsons stora familjelycka

Carolina Gynning och Viktor philipson

Carolina Gynning och Viktor Philipson har hittat tillbaka till varandra och kärleken sprudlar.
I en ny video på Youtube visar de nu upp sin stora familjelycka.
– Det här är helt magiskt, säger Carolina i videon.

Efter att Carolina Gynning och Viktor Philipson hade hållit ihop i cirka ett år kom de plötsligt med det oväntade beskedet – de hade valt att göra slut. Paret, som tidigare flitigt visat upp sin kärlek, tillbringade sommaren på varsitt håll.

Både Viktor och Carolina uttalande sig om sina mående i intervjuer och efter några tuffa månader visade sig paret ha hittat tillbaka till varandra. Det var i mitten på augusti som de delade med sig av ett varsitt inlägg på Instagram där de var återförenade. Carolina bekräftade sedan att paret återigen var tillsammans i en kommentar till Expressen.

– Vi kan inte leva utan varandra, sa Carolina Gynning då.

Carolina Gynnings ord efter återföreningen

Carolina har även valt att berätta om sin nya relation med Viktor i podcasten Gynning och Berg hittar sig själva som hon driver med Carina Berg. Podcast-kollegan visar sig vara väldigt glad över återföreningen då hon har märkt att Carolina inte har mått allt för bra under tiden ifrån Viktor.

Varför relationen tog slut vill Carolina inte gå in på men hon förklarade i avsnittet att tiden ifrån varandra gjorde dem gott.

Nu har Viktor dessutom gjort comeback på Carolinas Youtube-kanal. Innan uppbrottet kunde följarna få ta del av en hel del glimtar från parets gemensamma liv genom videouppdateringar. I en ny video ger sig nu Carolina, Viktor och Carolinas döttrar Adele och Alicia ut för en mysig stund i skogen. Trots att de bara är några meter ifrån Viktors stuga så befinner de sig bland träd och mossa. De har även laddat upp ordentligt för dagen i vildmarkslivet.

Stora familjelyckan med Viktor Philipson

Efter att ha fått igång en ordentlig eld skickas döttrarna iväg för att hitta pinnar – det ska nämligen grillas korv. Carolina syns även hitta en hel drös med blåbär som hon hinner avnjuta precis innan regnet slår till. Vidare förflyttar sig familjen in till stugan där de hämtar ägg från sina egna höns och mysfaktorn visar sig vara hög.

Att Carolina Gynning stormtrivs med livet på landet står inget tvivel om. När hon och pojkvännen Viktor beger sig ut för att plocka upp de fiskenät som lagts ut uttrycker hon sin stora glädje.

– Wow, det här är helt magiskt, säger Carolina i videon.

LÄS OCKÅS: Carolina Gynning om återföreningen med Viktor Philipson

LÄS OCKSÅ: Leif GW Perssons konflikt med Gynning: ”Förskräckligt”

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Carolina Byrmo/TT

SENASTE NYTT!