LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carolina Gynning och Viktor Philipsons återförening

11 aug, 2020 
Linnea Lundgren
Efter uppbrottet från Viktor Philipson har Carolina Gynning varit öppen med att hon en dag hoppas på att ex-paret ska hitta tillbaka till varandra.
Nu avslöjar Viktors bonusmamma, Bathina Philipsons, nya bild att en återförening redan skett.
Annons

Carolina Gynning och Viktor Philipson har gjort slutBrand logo
Carolina Gynning och Viktor Philipson har gjort slut

Det var ett år sedan Carolina Gynning, 41, för första gången syntes på röda mattan tillsammans sin nya kärlek Viktor Philipson, 34. Carolina har tidigare haft en lång relation tillsammans med Alexander Lydecker , 39, som hon även har döttrarna Adele, 6, och Alicia, 7, med. Efter uppbrottet i början på 2018 tog det lång tid för Carolina att bearbeta sin sorgen efter separationen och hon har själv berättat om den tuffa tiden i hennes egna podcast Berg & Gynning –  hittar sig själva.

Efter att ha träffat hittat kärleken i Viktor har Carolina dock, i en intervju med Expressen, berättat om att hon är glad för den fina relation hon har till barnens pappa idag.

– Det var inte menat att det skulle vara vi, men vi blev lyckliga på olika håll. Det är viktigt att man vill att den andra ska vara lycklig för både den andres och barnens skull. Det kan vara smärtsamt under separationen, men sedan får man lägga de egoistiska känslorna åt sidan. Det är så skönt att det löst sig, sa hon då.

Annons

Plötsliga orden om familjen

Till skillnad från Carolina har Viktor Philipson tidigare valt att leva sitt liv utanför rampljuset. Men efter att ha hittat kärleken kunde Viktor och Carolinas följare följa deras kärleksaga på sociala medier.

Och Viktor var heller inte helt okänd innan förhållandet med Carolina. Han är nämligen son till kungavännen Aje Philipson, 77, och därmed även bonusson till podcast- och tv-profilen Bathina Philipson, 41, som har varit gift med Aje sedan 2004.

Carolina har tidigare berättat om sin nära relation till Viktors familj och inte minst till Bathina. Efter att relationen med Viktor tagit slut, knappt ett år efter att de gjort sitt första offentliga framträdande, beskrev Carolina Bathina som en syster.

“Sister from another mister Bathina Philipson”, skrev hon då i ett inlägg på Instagram med en bild på dem två.

Nya bilden avslöjar återföreningen

Inte heller har Carolina gett upp hoppet om att hon och Viktor en dag kanske återigen kommer att bli ett kärlekspar.

– Jag hoppas att vi hittar tillbaka till varandra, för mina känslor för Viktor är desamma, sa hon till Expressen tidigare under sommaren.

Och nu avslöjar Bathinas nya bild att en återförening redan har skett. I en instagram story visar nämligen Bathina upp en bild där Carolina och Viktor glatt poserar tillsammans med en fisk innan det är dags för en riktig familjemiddag.

“Fisk till middag”, skriver Bathina till bilden.

 

 

Annons