TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Carolina Gynning hotad av läskig stalker: "Det har pågått i flera år"

07 feb, 2015 
AvMagdalena Divina Khodr
Carolina Gynning har trakasserats av en okänd stalker i flera år. Nu är hon trött på hoten. "Jag är besviken på polisens agerande."
Annons

Bloggerskan och konstnären Carolina Gynning, 36, har under en längre period mottagit obehagliga hot via en hittills okänd person. Trakasserierna som räknas som grova hot har förekommit via bloggkommentarer, något som hon valt att dela med sig av till läsarna.

– Jag vill ha en blogg med positiv energi, vädjar hon till läsarna.

Trots att hon vid ett flertal tillfällen försökt att blockera personen i fråga, har det inte gått att stoppa hoten. Stalkern använder sig av en flytande ip-adress, vilket innebär att adressen hela tiden ändras.

Carolina är besviken på polisens agerande. Foto: Stella Pictures
Carolina är besviken på polisens agerande. Foto: Stella Pictures

– Du som gör detta, sluta nu, det räcker. Det du gör är olagligt och kommer att straffas.

Men den forne “Big Brother”-vinnarens plågoande verkar inte ha några planer på att lämna henne ifred. Enda utvägen för Carolina var att göra en polisanmälan. Dock har utredningen blivit nedlagd med hänvisning till att det inte går att utreda brott.

– Klart att jag är besviken på polisens agerande, att man inte verkar ta det på riktigt allvar. Det har ju pågått i flera år nu.

Nu överväger Carolina att kontakta Robert Aschberg och näthatsprogrammet “Trolljägarna”.

Missa inte detta:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons