TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gynning har gjort slut med pojkvännen Mathias Bergh

17 dec, 2018 
Malin Ljung
Carolina Gynning har gjort slut med Mathias Bergh
Carolina Gynning har gjort slut med supermodellen Mathias Bergh. Bara veckor efter att de bekräftade relationen avslöjar hon att de gått skilda vägar.
Annons

Carolina Gynning, 40, har ett tufft kärleksår bakom sig. I början av 2018 berättade hon och sambon Alexander Lydecker, 37, att de hade gjort slut.

”Det är tungt att ta sig igenom en separation men vi gör vårt bästa för att allt ska bli så bra som möjligt. Vi kommer fortsätta att umgås tillsammans som vänner”, skrev de i ett gemensamt uttalande.

Paret har de två döttrarna Alicia, 6, och Adele, 4, tillsammans – och uppbrottet har tagit hårt på konstnären och nöjesprofilen. Hon har flera gånger skrivit om sin kamp att finna lyckan igen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men så för en månad sedan såg det ut som att hon funnit mer än lyckan, nämligen kärleken.

“Best weekend ever 10/10”, skrev hon på Instagram och publicerade samtidigt en bild på en man som satt med ryggen mot kameran.

Dagar senare bekräftade Carolina Gynning att hon dejtade igen, nämligen supermodellen och entreprenören Mathias Bergh, 32.

– Ja, det kan jag bekräfta. Vi dejtar. Jag är väldigt glad, skrattade Carolina Gynning till Expressen.

Annons

Därför tog det slut mellan Gynning och Bergh

Mathias Bergh startade sin modellkarriär som 17-åring och har rankats som topp fem största manliga modeller i världen. Han har bland annat frontat kampanjer för märken som exempelvis Gucci och H&M, och han har dessutom gått på catwalken under visningar för exempelvis Prada och Burberry.

Nu ser det tyvärr ut som att Carolina Gynning får avsluta året som singel. Till Expressen bekräftar hon att hon och Mathias Bergh har gått skilda vägar. Beslutet att göra slut ska ha varit Carolina Gynnings.

– Tyvärr har jag slutat dejta Mathias på grund av att jag inte känner mig redo för något seriöst förhållande, säger Carolina Gynning till Expressen.

FOTO: Ibl

Annons