Carolina Gynning bryter tystnaden om uppbrottet från Viktor Philipson

Carolina Gynning bryter tystnaden om uppbrottet från Viktor Philipson

Konstnären och programledaren Carolina Gynning har haft det tufft på senaste tiden.
Nu talar hon ut om den stora sorgen.
"Jag går sönder", skriver hon.

Det har snart gått en månad sedan konstnären och tv-profilen Carolina Gynning, 41, avslöjade att hon och pojkvännen Viktor Philipson, 34, gått skilda vägar efter ungefär ett år tillsammans. Anledningen till det plötsligt uppbrottet är fortfarande okänd, men nu berättar Gynning om den stora sorgen hon känt sedan uppbrottet.

Kärlek vid första ögonkastet

Det tidigare kärleksparet träffades genom gemensamma vänner ute på krogen för drygt ett år sedan, och det verkade inte ta lång tid innan det började slå gnistor mellan dem. I Gynnings podcast, Gynning och Berg – Hittar sig själva, som hon har tillsammans med vännen och kollegan Carina Berg, 42, berättade hon om öppet om deras första träff:

– Det är väldigt nytt, men jag är så jävla kär. Jag är så jävla kär Berg, så att jag går på moln. Jag träffade en person och det var love at first sight.. Vi hånglade efter typ en timme, sa hon då.

Strax därefter började de synas flitigt på varandras sociala medier, och på Gynnings YouTube-kanal fick man följa med i parets vardag och gemensamma framtidsplaner.

Men det som nästan verkade vara för bra för att vara sant, nådde tillsist sitt slut.

“Går sönder”

Gynning har tidigare inte berättat så mycket om sina känslor kring uppbrottet, utan har istället försökt visa sig stark. Men ibland blir det för mycket även för henne. På hennes Instagram öppnar hon upp om sin sorg:

“Vet inte varför jag måste springa ifrån allt jämt… inatt kraschlandade jag… lämnat barnen två veckor till sin pappa… hatar att vara utan barnen en vecka hur ska det då kännas med två?

Hon fortsätter. 

https://www.instagram.com/p/CCSKfXOnBxs/?igshid=1fiymfhkugexu

“Sedan allt som hänt med Viktor jag har bara låtsas som om allt är ok… när mitt hjärta har gått sönder. Vill bara spola tillbaka tiden. Påväg till Ibiza med djup sorg i själen och med en så påtaglig ensamhets känsla att jag går sönder. Måste ta lite tid för time out och försöka lappa ihop mig själv. Jag försöker alltid vara stark men jag orkar inte vara stark längre”, skriver hon. 

I kommentarsfältet är det många som visar sitt stöd till konstnären.

“Fina Carolina. Det finns inget starkare än att också visa sig svag när livet är tufft. All styrka till dig och jag hoppas du snart mår bättre igen”, skriver en följare uppmuntrande.

En annan som också visar sitt stöd är vännen och bloggaren Andrea Brodin. 

“Gumman, ta hand om dig. Hjärtat behöver läka och sånt tar tyvärr tid. Sen kommer du ut som Fågel Fenix på andra sidan – starkare vinnare och med mer praktfull skrud än någonsin”, skriver hon.

FOTO: TT, Instagram