AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carolina Gynning utökar familjen – nu bekräftar hon lyckan: ”Säg hej..”

22 nov, 2022 
Felicia Hovryd
Viktor Philipson och Carolina Gynning
För ett år sen fick Carolina Gynning och Viktor Philipson dottern Vilda. Nu bekräftar Carolina att familjen får ett nytt litet tillskott.
– Säg hej till, säger hon.
Annons
Carolina Gynning om flytten till Spanien: "Fantastiskt"Brand logo
Carolina Gynning om flytten till Spanien: "Fantastiskt"

Tv-profilen och konstnären Carolina Gynning, 44, har varit tillsammans med pojkvännen Viktor Philipson, 36, sedan 2019. Två år efter att paret träffades fick de sitt första gemensamma barn, dottern Vilda, 1. Carolina har sedan tidigare döttrarna Alicia, 10, och Adele, 8, tillsammans med exet Alexander Lydecker, 41.

Nu berättar Carolina i sin podcast Gynning & Berg – Hittar sig själva, som hon har med vännen Carina Berg, 45, att familjen nu växter ytterligare lite till.

Carolina Gynning bekräftar ny tillskottet till familjen

I det senaste avsnittet av podden pratar vännerna om hur man kan förbättra livssituationen när det bara händer massa hemskheter i världen och då kommer Carolina med det, enligt henne, ultimata tipset.

– Jag gör ju alltid drastiska saker när jag känner att allting utanför mitt fönster håller på att deppa ihop. Det är ekonomi, allt ifrån företagande och allt sånt är kämpigt just nu. Då tänkte jag så här ”Vad kan få mig på bättre humör? Jo, en hundvalp”, säger Carolina i podden.

Annons

– Varför inte spontan köpa en fluffig hund?, svarar Carina lite sarkastiskt.

Och det var precis det som Carolina nu har gjort, nämligen köpte en liten hund. Dock gick inte Carolinas spontanköp helt hem hos Viktor som till en början, men hans missnöje ska ha vänt ganska snabbt trots allt.

– Han var jättesur i... ja det var inte så länge, fyra timmar kanske, säger Carolina.

Men det är faktiskt inte första gången som Carolina spontant får för sig att skaffa hund, hon har nämligen hund Snorren sedan tidigare som även han är ett spontanköp.

Visar upp tillskottet – Carolina: ”Säg hej till”

Nu när det nya avsnittet av podden har släppts passar Carolina på att visa upp familjens minsta medlem, Luna, på sin Instagram.

”Säg hej till lilla Luna. Vår nya bästa kompis”, skriver Carolina på Instagram.

På bilden syns hundarna bredvid varandra i soffa och precis som Snorren är Luna också av hundrasen pomeranian. Under inlägget är det många följare som kommenterar hur söt familjens nytillskott är och vi kan inget annat än hålla med!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons