Carolina Gynning avslöjar sanningen om uppbrottet från Viktor

Carolina Gynning och Viktor Philipsson

Carolina Gynning och Viktor Philipson gick nyligen skilda vägar.
Sedan nyheten avslöjades har tv-profilen valt att inte uttala sig om uppbrottet men nu väljer hon själv att berätta om orsaken till varför paret har gjort slut.
– Det klart att man är ledsen, säger Carolina till Expressen.

Tidigare i juni avslöjade konstnären och tv-profilen Carolina Gynning, 41, att hon och pojkvännen Viktor Philipson, 34, hade brutit upp.

I ett sms till Aftonbladet bekräftade Carolina att paret gått skilda vägar men att Viktor fortsatt skulle ha en stor del av hennes hjärta.

Planerade bondgård och barn

Carolina och Viktor hann vara tillsammans i drygt ett år. Ex-paret träffades genom gemensamma vänner på krogen och efter att deras relation offentliggjorts syntes de flitigt tillsammans. På Carolinas Youtube-kanal har följarna fått ta del av parets vardagliga liv tillsammans.

Tittarna har bland annat fått följa med när paret fantiserat om att skaffa en bondgård tillsammans. Det var senast i april som de var iväg och tittade på ett ställe som de funderade på att köpa.

Carolina Gynning har även pratat öppet om att hon och Viktor velat skaffa barn ihop. Men det blev varken barn eller bondgård – istället fick relationen sig ett slut.

Bryter tystnaden om uppbrottet

I podcasten Gynning & Berg – Hittar sig själva berättar Carolina och kollegan Carina Berg, 42, flitigt om sina liv. Även om uppbrottet från Viktor har offentliggjorts så har Carolina ännu inte kommenterat det på någon av sina kanaler. Men nu har tystnaden fått ett slut, i en intervju med Expressen avslöjar Carolina anledningen till uppbrottet.

– Jag har precis lämnat en relation av privata skäl och Viktor kommer alltid ha en stor del av mitt hjärta och vi har haft ett fantastiskt liv tillsammans, säger hon till tidningen.

– Jag måste fokusera på mina döttrar och mig själv just nu. Separationer är alltid sorgliga och privata. Så det är där jag befinner mig just nu.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

”Klart att man är ledsen”

Enligt Carolina så är det inget speciellt som har hänt mellan dem och de är fortsatt bra vänner. Även om relationen avslutades fredligt så har den senaste tiden varit tuff.

– Det klart att man är ledsen, säger hon.

Carolina Gynning nekar inte till att det kan finnas någon chans för en återförening med Viktor men menar att tiden får utvisa vad som händer.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Carolina Byrmo/TT