ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carolin Björnerhag om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Vill inte fastna”

02 jan, 2023 
Carolin Björnerhag
Carolin Björnerhag är reporter i TV4:s Nyhetsmorgon.
I en intervju med Hänt berättar hon nu om ifall hon vill bli en av programledarna eller vad drömmen egentligen är.
– Jag hade kanske inte velat fastna i studion för evigt, säger Carolin.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Pihlblad om förändringarna i Nyhetsmorgon: ”Det kommer bli..”Brand logo
Anders Pihlblad om förändringarna i Nyhetsmorgon: ”Det kommer bli..”

Carolin Björnerhag, 36, är ett välkänt ansikte för Nyhetsmorgon-tittarna. Sedan flera år tillbaka är Carolin programmets reporter som ger sig iväg på alla möjliga uppdrag.

Framtiden för Carolin Björnerhag i Nyhetsmorgon

Så hur ser framtiden egentligen ut för Carolin inom Nyhetsmorgon? I en intervju med Hänt berättar hon nu om planerna för henne inom programmet.

Annons

– Jag vet inte så mycket mer än att jag kommer fortsätta som reporter och nu kör jag ju även lite i studion på fredagarna. Jag har ju fått ett eget segment där "Sänt i veckan" så jag kör det bästa som har sänts i Nyhetsmorgon varje fredag. Så det är väldigt kul, säger Caroline och fortsätter:

– Men jag hoppas att det här med Bonde söker fru ska ge lite ringar på vattnet att folk kanske ser att jag kan göra annat och kan göra mer. Jag vill verkligen gå åt programledarhållet för härliga, underhållande och fina program.

Ärliga svaret om att bli en av programledarna i Nyhetsmorgon: ”Vill inte fastna”

Drömmen om att bli en av programledarna i Nyhetsmorgon finns, men Carolin har även andra planer på vad hon vill göra.

Annons

– Ja det är ju verkligen den bästa skolan skulle jag säga. Eftersom det är högt och lågt, det är många olika ämnen som man får lära sig att bolla. Också att köra direktsänd tv är den bästa skolan man kan gå för att lära sig. Så det hade jag absolut, men jag hade kanske inte velat fastna i studion för evigt. Jag vill nog ut och testa mig runt och se vad som passar. Men det hade absolut varit en ära att få vara där med mina kamrater i studion såklart.

Har det aldrig kommit på tal att du ska hoppa in som programledare under ledigheterna?

– Nej, jag har faktiskt inte fått frågan så vi får väl se.

FOTO: TV4

Annons