Samarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med Lidl
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Carina Lidbom och Ollis kärleksliv efter Hungrig på kärlek – så gick det sen

17 mar, 2022 
Carina Lidbom och Olli
Carina Lidbom letade efter kärleken i Lidl och Hänts Hungrig på kärlek.
Dj:n Olli Fröhling var dessvärre inte mannen i hennes liv men hur ser det ut på kärleksfronten idag? Hänt har svaret!
Annons
Folkkära skådespelaren Carina Lidbom är redo att hitta sann kärlek i Hänts dejtingprogram Hungrig på kärlekBrand logo
Folkkära skådespelaren Carina Lidbom är redo att hitta sann kärlek i Hänts dejtingprogram Hungrig på kärlek

Carina Lidbom, 65, fann tyvärr aldrig kärleken i dejtingprogrammet Hungrig på kärlek som Hänt presenterar i samarbete med Lidl. Efter dejten med Olli Fröhling, 74, beslutade sig Carina för att låta relationen stanna där.

Carina Lidboms kärleksliv idag – stora insikten

Men hur ser det ut i kärlekslivet idag, har Carina träffat någon annan sedan inspelningarna avslutades? I en intervju med Hänt avslöjar hon nu intiverna hon får via sociala medier.

– Jag dejtar personer. Det är knepigt när man är känd person för man får ju förslag på mitt Instagram-konto tillexempel. Det är många män som frågar om vi kan ta en kaffe eller om de får bjuda mig på middag. Och en del har värre förslag, hur jag nu ska uttrycka det. Men det funkar inte på mig, jag tror på att man sitter ute någonstans och så kanske man träffar någon. På det sättet är jag gammeldags, säger Carina och fortsätter:

Annons

– Men jag är öppen för att träffa någon och faktiskt så är det pandemin som har gjort att jag har känt efter. Jag tycker att jag jobbar på ett mycket skönare sätt, livet är härligare. Tidigare har jag inte varit intresserad av förhållande för att då har jag mest tyckt att det står i vägen för mig i livet men nu så känner jag visst att jag är öppen för det.

Dejten Olli nätdejtar gärna yngre kvinnor

Mannen i Carinas liv har alltså inte dykt upp än men med rätt inställning är hon en god bit på vägen. Så hur har det gått för Carinas dejt Olli då? Jo, även Olli är fortfarande på jakt.

– Jag har fortfarande inte hittat min kvinna. Jag har inte varit ute heller i svängarna under corona. Så hela den sociala biten inte fallit på plats, säger Olli till Hänt.

Tillskillnad från Carina är Olli däremot öppen för att dejta via internet. Nätdejting är nämligen något som han gärna ägnar sig åt – och helst ska kvinnan han möter vara några år yngre.

– Jag är en äldre snubbe men jag är mer intresserad av yngre kvinnor. Men jag kan tända på äldre kvinnor också men de måste ha det som attraherar mig. Carina är ju en attraktiv kvinna, det är inget snack om saken. Många skulle såklart vara tacksamma och glada över att få träffa en sån kvinna.

Men det var alltså inte Olli och Carina som var menade för varandra. Istället fortsätter deras sökanden på varsitt håll.

FOTO: Hänt

Annons