TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carina Bergs stöd till Carolina Gynning – efter nya beskedet

09 jun, 2020 
Carina Bergs stöd till Carolina Gynning – efter plötsliga uppbrottet
Carolina Gynning och Viktor Philipson har gått skilda vägar. Efter det plötsliga erkännandet om uppbrottet stöttas Carolina nu av Carina Berg.
Annons
Carolina Gynning och Viktor Philipson har gjort slutBrand logo
Carolina Gynning och Viktor Philipson har gjort slut

Under tisdagen bekräftade Carolina Gynning att hon och pojkvännen Viktor Philipson valt att gå skilda vägar, efter ett år ihop.

Jag och Viktor har haft en fantastisk relation, och han kommer alltid att ha en stor del av mitt hjärta”, skriver Carolina Gynning i ett meddelande till Aftonbladet.

Hon fortsätter:

Då jag är i ett läge där jag behöver fokusera på mig själv och mina barn. Ett uppbrott är alltid sorgligt och något högst privat”.

Carolina Gynning har sedan sin tidigare relation med Alexander Lydecker barnen Alicia och Adele.

Carolinas kärlekssaga med Viktor

Carolina och Viktor träffades på krogen genom gemensamma vänner för drygt ett år sedan, och efter att de gjorde sin relation offentlig har Carolina bjussat på en hel del från deras kring deras kärlek i både podd, på Instagram och på Youtube.

Det har knappast undgått följarna att Carolina och Viktor verkat förälskade i, och lyckliga med, varandra.

Annons

Något hon delat med sig en hel del av är parets önskan om att få ett gemensamt barn. Hon och Viktor har försökt bli med barn i månader, utan resultat.

Nya beskedet

Än har hon inte delat med sig av uppbrottet från Viktor Philipson på sina egna sociala kanaler. Under dagen valde hon istället att dela ett inlägg på Instagram där hon berättar om glädjen över beskedet om att hon snart kommer att kunna ta sig ner till sitt paradis Ibiza igen.

Igår fick jag reda på att det nog äntligen är OK att åka tillbaks till min älskade ö Ibiza första Juli. Jag saknar öns magi och vad den gör med mig…. jag saknar friheten och lugnet och jag saknar alla mina underbara äkta Ibiza systrar så jag går sönder”, skriver hon i inlägget.

Bland kommentarerna får hon stöd från sin nära vän och podd-kollega Carina Berg, som skickar många röda hjärtan till Carolina.

FOTO: TT

Annons