TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carina Bergs pojkvän Erik ber om ursäkt: "Ingen annan utväg"

01 jul, 2018 
Malin Ljung
Trots mångmiljonlön så lämnar Erik Johansson FC Köpenhamn för att snabbt flytta till kärleken Carina Berg. Nu ber han om ursäkt och berättar sanningen om beslutet.
Annons

För ungefär ett år sen föll programledaren Carina Berg, 40, och fotbollsstjärnan Erik Johansson, 29, handlöst för varandra. Under hösten erkände de sin kärlek på sina sociala medier och det är svårt att missa de starka känslorna de har för varandra.

Tidigare i år friade Erik till Carina, och nu tar de nästa steg. Erik Johansson avbryter nämligen sitt miljonkontrakt med fotbollsklubben FC Köpenhamn för att flytta till Stockholm.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Så sent som 2017 skrev han på ett långtidsavtal med den danska klubben och blev därmed ligans bäst betalda spelade. Enligt Sportbladet ska det ha rört sig om en årslön på 7-8 miljoner kronor.

Men pengar är inte allt. Och nu berättar Erik sanningen bakom det drastiska beslutet i en intervju med Aftonbladet.

– Livet tar sina svängar ibland. Jag är stolt över att ha tagit det här beslutet. Det har utvecklat mig mycket att träffa Carina. Hon är en fantastisk människa som lär mig mycket av utanför planen, säger Erik Johansson.

Annons

Istället kommer han nu att spela i Stockholmsklubben Djurgården. Något som givetvis gjort de danska fansen mycket besvikna. Erik har själv efter chockbeskedet om flytten valt att be om ursäkt till de hängivna supportrarna i ett öppet brev på klubbens hemsida.

– Jag är ledsen över att jag lämnar klubben på det här sättet, men för mig fanns det ingen annan utväg. Jag har ett mycket stort behov av att kunna vara hos min familj och det gick endast att lösa genom att flytta till Stockholm, säger han på FCK:s hemsida.

FOTO: Ibl, Stella

Annons