LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carina Bergs plötsliga erkännande om namnet: ”Plågat mig hela livet”

07 aug, 2023 
Frida Eklöf
Carina Berg
Carina Berg driver podcasten Gynning & Berg tillsammans med vännen Carolina Gynning.
Nu kommer hon med ett avslöjande om sitt namn.
– Det har plågat mig hela livet, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg om kvällen med Carolina Gynning: ”Njuta”Brand logo
Carina Berg om kvällen med Carolina Gynning: ”Njuta”

Carina Berg, 45, är en folkkär programledare och mediaprofil som synts i flera olika program, allt från Berg flyttar in och Berg och Meltzer till Vem kan slå Anja och Foppa.

Utöver sin karriär som framgångsrik programledare driver även Carina podcasten Berg & Gynning – hittar sig själva, tillsammans med mångsysslaren och konstnären Carolina Gynning, 44.

Carina Bergs erkännande: ”Jag ville inte sticka ut”

I podcasten pratar duon om allt mellan himmel och jord. De delar med sig av sina händelserika och intensiva liv, och de har minst sagt inget filter om sakerna som de pratar om.

Det är i det senaste avsnittet av podden som Carina avslöjar sitt stora komplex här i livet. Duon pratar nämligen om vad de skulle göra om de vaknade upp imorgon och var 15 år igen.

– Byta namn. Carina, det har plågat mig hela livet. Sara ville jag heta, eller Diamant, säger Carina och fortsätter:

– Sara var fräckt då, jag ville inte sticka ut fast jag hade permanentat hår. Min dröm var att ha permanentat hår och heta Sara, eller Jennifer.

Carina Berg om gravidkampen med maken Erik

Carina Berg har idag tre barn, hon har sonen Holger Luuk tillsammans med ex-maken Kristian Luuk. Med maken Erik Berg, som hon gifte sig med 2018, har hon även sonen Otto och dottern Juno.

Annons

I programmet Vart fan är storken? öppnade hon upp om barnkampen tillsammans med maken som kantades av flera missfall och misslyckade IVF-försök.

I podden med Carolina besvarar hon en fråga om den tuffa tiden när de försökte bli med barn.

– Jo det gjorde jag, hundra gånger. Jag vet inte om det är en efterhandskonstruktion men sista IVF-försöket som vi gjorde, då sa jag såhär: ”Jag orkar inte mer efter det här, min kropp klarar inte mer”, säger Carina.

– Men det var då det blev? säger Carolina.

– Det var då det blev, säger Carina.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons