TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carina Bergs nya erkännande om maken Eriks karriärbeslut

28 apr, 2020 
Carina och Erik Berg
Carina och Erik Berg kommer snart att synas på Kanal 5 igen då säsong två av Bergs drömkåk drar igång.
Tills dess fortsätter Eriks fotbollsträningar som vanligt – något hans hustru verkar ha starka känslor inför.
– Visst är det lite speciellt, säger hon i podcasten Gynning och Berg – hittar sig själva.
Annons
Carina Bergs tårarBrand logo
Carina Bergs tårar

I slutet av 2017 avslöjade tv-profilen Carina Berg, 42, att hon och fotbollsspelaren Erik Berg, 31, är ett par. Sedan dess har relationen gått spikrakt framåt. 2018 blev de äkta makar och året därpå berättade makarna att de väntade sitt första gemensamma barn.

Under hösten fick Kanal 5-tittarna följa Carina och Eriks renovering av sitt nyköpta sommarhus i Stockholms skärgård i tv-serien Bergs drömkåk. Sonen Otto, som föddes i december, låg då fortfarande i magen.

Makarna Bergs glädjebesked

De personer som saknar att se makarna Berg på tv behöver inte misströsta – nyligen avslöjades det nämligen att det kommer en säsong två av Kanal 5-programmet.

Nog har vi ruttna byggnader och geggig trädgård så det räcker till en säsong två! I höst kommer Bergs drömkåk – andra sommaren på Kanal 5 och Dplay. Vi är så pepp! Vad kan gå fel liksom?”, skrev Carina Berg på Instagram.

Att spela in Bergs drömkåk är dock inte Carina och Eriks enda syssla. Erik Berg spelar i Djurgården och Carina Berg jobbar bland annat med podcasten Gynning och Berg – hittar sig själva, som hon gör tillsammans med vännen Carolina Gynning, 41.

Annons

Orden om Erik Bergs karriär

I veckans avsnitt av podden pratar Carina bland annat om hur coronautbrottet har påverkat makens jobb. Hon inleder utläggningen med att grundlura sin vän.

– Jag tycker att det är intressant hur de har hanterat det där för att rekommendationen är ju att man ska hålla distans och ha en och en halv meter emellan sig. Så nu när de spelar fotboll så blir det så att den första som får bollen är den som har bollen hela matchen, ingen får ju komma nära den.

– Så fotboll har blivit på det sättet?, undrar Carolina Gynning nyfiket.

Efter att Carina erkänt att det bara var ett skämt blir hon mer allvarlig och uttrycker sin tveksamma inställning till att Eriks träningar flyter på som vanligt trots den rådande coronapendemin.

– Visst är det lite speciellt att man inte kan bli smittad om man jobbar med fotboll?, säger Carina Berg ironiskt och fortsätter sedan:

– Men han tvättar sig oerhört noga.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons