LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carina Bergs nya beslut för sonen Otto

05 apr, 2019 
Linnea Lundgren
Carina Berg och Erik Berg
Carina Berg har varit väldigt försiktig med att lägga ut bilder på den nyfödde sonen på sociala medier.
Men i desperata tider krävs också desperata medel, nu glädjer Carina sina följare genom ett avslöjande om lilla Otto.
"I sådana här dystra tider får man inte snåla", skriver tv-profilen på Instagram.
Annons

Det var i slutet av 2017 som Carina Berg, 42, avslöjade att hon återigen funnit kärleken efter uppbrottet från Kristian Luuk, 53. Denna gång var det proffsfotbollsspelaren Erik Berg, före detta Johansson, 31, som snärjt den folkkära tv-profilens hjärta.

De båda ska ha träffats via paret Mia och Jesper Parnevik som med sitt program Parneviks gjort sig kända för sin gästvänlighet. För Erik och Carina var det dock inte i programmet som de lärde känna varandra utan genom gemensamma vänner.

– Jag har en god vän som är ingift i klanen Parnevik, det är så jag halkat in, har Erik tidigare sagt i en intervju med Hallands nyheter.

“Nu torkar vi gladtårar och äter tårta”

Snart beslutade Erik, som för tillfället spelade i Köpenhamn, att flytta hem till Sverige för att kunna dela vardagen med sin nya kärlek Carina. Och så under vintern bjöd de in vänner och bekanta till ett romantiskt bröllop i Vemdalens kyrka.

Erik Berg
Tycker du att sonen Otto är lik sin pappa Erik Berg?

Strax efter bröllopet köpte de nygifta makarna en villa ute i Skärgården. I programmet Drömkåken har tittarna kunnat följa paret under arbetet med huset som minst sagt varit i behov av en renovering.

Annons

I augusti kom nästa så nästa glada nyhet. Carina Berg berättade att och Erik Berg ska bli föräldrar och för tre månader sedan kom parets lilla solstråle till världen.

“Idag fyller Erik år. Men det kommer liksom lite i skymundan. För i förrgår kom han till oss. Som vi har längtat. Nu torkar vi gladtårar och äter tårta. Lilla Otto Berg, mamma och pappa älskar dig!”, skrev Carina på Instagram bara dagar efter födelsen.

Jublar åt likheten

Men sedan dess har Carina varit försiktig med att lägga upp bilder på sonen. Trots att man kunnat följa Carina Bergs nya liv som mamma via hennes sociala medier har hon aldrig lagt upp en bild på sonens ansikte.

Nu jublar följarna efter att Carina i ett inlägg på Instagram visar upp sonen för första gången. Beslutet kommer efter att Sverige drabbats av coronavirusets snabba framfart skriver Carina.

“I sådana här dystra tider får man inte snåla. Har man en bild på en tre-månaders baby utklädd till artisten Moby så får man bjuda på den!”, skriver hon till inlägget.

Förutom hjärtan och kärlekshälsningar haglar nu kommentarer om lilla Ottos stora likhet med sin pappa in i Carinas kommentarsfält.

“Åh gud så lik sin pappa”, skriver en medan en annan skriver “Men galet vad lik sin far”.

 

Annons