TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Carina Bergs nya besked efter kampen med sonen Otto

16 jan, 2020 
Carina och Erik Berg
Att vara nybliven mamma är inte helt enkelt och i veckan erkände Carina Berg att hon har haft det tufft med sonen Otto den senaste tiden.
Nu berättar programledaren att hon har hittat en lösning på problemet.
– Jag provade de alla, skriver hon på Instagram.
Annons
Carina Bergs tårarBrand logo
Carina Bergs tårar

Programledaren Carina Berg, 42, träffade kärleken i fotbollsspelaren Erik Berg, fd. Johansson, 31, för tre år sedan. I december 2018 ägde bröllopet rum och ett år senare föddes deras första gemensamma barn – sonen Otto. Carina har även sonen Holger Luuk, 9, sedan en tidigare relation med tv-profilen Kristian Luuk, 53.

Carina och Erik Berg verkar trivas bra med livet som småbarnsföräldrar och i sociala medier har fansen kunnat följa den lilla familjen i deras vardag.

Tidigare i veckan berättade Carina att hon har drabbats av mjölkstockning, vilket innebär att en eller flera mjölkgångar i bröstet har täppts till så att mjölken inte kan komma ut.

”Glömmer bort alla små bekymmer (tex att mitt ena bröst känns som att det exploderat och ser ut som Rudolfs jäkla mule i förstoringsglas, aka mjölkstockning) när jag tittar på detta minigäng!”, skrev Carina Berg intill en bild på maken och sonen.

Annons

Carina Bergs glädjebesked efter besvären

Kommentarsfältet fylldes snabbt med kärleksfulla hälsningar från vänner och följare, men även en hel del tips om hur hon kan göra för att bli av med mjölkstockningen.

”Duscha varmt, töm bröstet med hjälp av bröstpump och amning och använd fetvadd i amningsbhn.. krya! Sen är bebismys är det bästa som finns!!”, skrev en person i en kommentar.

Nu har Carina Berg lagt upp ett nytt inlägg där hon tackar sina följare för alla tips hon fick efter sin senaste bild. Hon avslöjar också vilket tips det var som hjälpte henne mest.

”TACK för alla era husmorstips om mjölkstockning. Jag provade de alla. Ugnsbakad tutte, Vitkålsinlindad tutte (det var så kåldolmen uppfanns?), väderkvarns-amma (snurra bebin åt alla håll), dusch-skållad tutte och massage – frustrerat hård och kittligt mjuk”, skriver Carina Berg och fortsätter:

”Men det som till slut hjälpte bäst var att BONDGÅRDS-amma. Dvs jag är kossa och bebi är… typ skalbagge. Hade jag fasiken inte kommit på själv, så TACK! /Mamma Mu”.

FOTO: Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons