Carina Bergs hår faller av efter sonen Otto

Carina Berg

I december förra året födde Carina Berg sonen Otto.
I podcasten Gynning & Berg - hittar sig själva öppnar hon nu upp om den stora förändringen efter sitt andra barn.
– Vad ska jag göra, undrar hon.

SSDen folkkära programledaren Carina Berg och konstnären Carolina Gynning brukar varje tisdag släppa ett nytt avsnitt av deras minst sagt uppskattade podcast Gynning & Berg – hittar sig själva. Varje gång kan man förvänta sig samma energi och rappa kommentarer, men i dagens avsnitt berättar de att de inte är i samma toppform som de brukar vara.

– Jag har ont i nacken, känner mig jävligt yr och är helt borta idag, berättar Carolina.

Och Carina känner igen sig i kompisens beskrivning.

– Jag är också helt borta. Klockan fem gick jag upp. Jag tänker inga hela tankar längre, liksom jag tänker så många tankar men ingen är klar, säger hon innan hon fortsätter:

– Men jag känner inte att min hjärna har stanna helt, den har bara stannat till hälften.

De börjar prata om ifall det kan ha och göra med ålder, men för mig Carina är det fler saker än så som håller på att hända. I podcasten öppnar hon upp om den nya kampen.

Öppnar upp om kampen efter sonen Otto

Drygt ett halvår har gått sedan Carina fick sonen Otto tillsammans med sin man Erik Berg, och tiden efter det har inneburit en hel del omställningar. På grund av alla hormoner brukar man som känt ofta få väldigt tjockt hår under graviditeten, men nu är den tiden över och i podcasten öppnar Carina upp om den stora förändringen hon just nu tvingas gå igenom.

– Berätta för mig vad jag ska göra för att inte tappa mitt hår, ber hon Carolina varpå hon snabbt berättar för lyssnarna vad det är som händer:

– Berg har fått en stubbluck som var jätteinne när vi var ungefär sju år. Då hade man ju en lugg som stod upp där uppe och sen låg det några fjun ner. Berg har ju inte haft så mycket hår från början och så åker hon på den här katastrofen också.

Hon upptäcker sedan att hon även fått en kal fläck framme vid luggen och utbrister:

– Men vad har hänt Berg? Har du legat och gnidit din panna mot sängen?

Varpå Carina intygar att så inte är fallet.

– Det bara ramlar av. Du vet, när jag duschar så blir det stopp i avloppet för att det bara ramlar av kockor med hår, säger hon frustrerat.

Hon fortsätter.

– Det rinner av mig alltså. När jag duschar så måste jag sen plocka ur en hel hårkocka mellan skinkorna.

LÄS OCKSÅ: Carina Bergs första bild på sonen Otto får följarna att häpna

LÄS OCKSÅ: Carina Berg om flytten med maken Erik efter sonens födsel

FOTO: TV4, TT

Senaste nytt