Carina Bergs flytt efter skilsmässan från Luuk

Efter skilsmässan från Kristian Luuk har Carina flyttat ut ur mångmiljonlägenheten men inte så långt bort som man kan tro.

Programledarparet Kristian Luuk, 50, och Carina Berg, 39, gick i oktober förra året ut med att de skulle skilja sig. Makarna träffades 2005 och flyttade året därpå till en villa i Danderyd och 2008 gifte de sig i största hemlighet.

Under 2013 flyttade paret in till en lägenhet i Vasastan i centrala Stockholm och är enligt uppgift, 168 kvadratmeter stor och värderas idag av bostadsajten booli till ett värde av 14,5 miljoner kronor och av sajten bostadsuppgifter.se till strax över 12 miljoner kronor.

Här har Kristian Luuk och Carina Berg en gång bott tillsammans. Nu är bara Kristian och deras son skrivna där.

Nu kan Hänt berätta att det ser ut som att paret gjort upp om vem som ska bo kvar och det verkar vara Kristian då Carina den 9 mars, skrev sig på en ny lägenhet som ligger ett gathörn ifrån den gamla lägenhet. Avståndet är 150 meter port till port. Carina och Kristian Luuk har tillsammans sonen Holger, 7, som nu har väldigt nära mellan sina föräldrar och det är fint gjort och verkar vara en trolig anledning till den korta flytten.

Vi har tidigare berättat att paret inte har något äktenskapsförord och deras två olika bolag är värda över 13 miljoner kronor, det meddelade Expressen. Carina Bergs bolag är värt 7 149 000 kronor och Kristian Luuks är värt 5 940 000 kronor. Carinas bolag är alltså värt drygt 1,2 miljoner kronor mer än Kristians.

LÄS OCKSÅ: Kristian Luuks nya kvinnor efter skilsmässan

Foto: Stella