LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carina Bergfeldts tabbe minuter före galan – sanningen efter omtalade bilderna

05 jun, 2024 
Loke Westberg
Under måndagskvällen hölls Feminas gala Årets Feminista.
Då dök programledaren Carina Bergfeldt upp i en klänning som fick gästerna att höja på ögonbrynen, nu förklarar hon...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Bergfeldt om kritiken: ”Folk som bara tycker att jag är dålig”Brand logo
Carina Bergfeldt om kritiken: ”Folk som bara tycker att jag är dålig”

Carina Bergfeldt, 44, har gjort succé som journalist och reporter och har sedan 2021 även programlett talkshowen Carina Bergfeldt på SVT. Hon är därmed en av Sveriges starkast lysande tv-stjärnor just nu.

Och är man det är det självklart att man dyker upp på tidningen Feminas gala Årets Feminista som hölls på Nationalmuseum i Stockholm under måndagskvällen.

På röda mattan syntes bland andra Anja Pärson, 43, Johanna Lind Bagge, 52, och Anna Brolin, 44. Men såklart även Carina Bergfeldt.

Underliga bilden på Carina Bergfeldt på röda mattan

När programledaren intog röda mattan och ställde upp sig för fotografi var det dock något som inte stämde med hennes klänning.

Hon bar en lång, grön klänning med ärmar ner till armbågarna. På hennes högra axel syntes dock en stor fläck som sträckte sig ända ner över bröstet.

Nu går Carina Bergfeldt ut och förklarar fläcken på sin Instagram:

45 minuters promenad från min lägenhet till Nationalmuseum. Det blir perfekt, tänkte jag.Två ösregn och noll paraplyer senare var jag framme, med en minst sagt ”wet look” på röda mattan. Men förutom att jag var blöt som en dränkt katt var det en strålande afton där systerskap, frihetskamp och mångfald hyllades på väldigt kärleksfullt sätt”, skriver hon i ett inlägg på Instagram och fortsätter:

”Jag blev berörd. Jag blev upprörd. Jag lärde mig en del nya uttryck som inte lämpar sig i skrift. Tack arrangörerna för en toppenkväll!”

Hyllas för sin klänning på Årets Feminista

På bilden står hon bredvid Stina Wollter, 60, och kocken Zeina Mourtada, 42. Trots missödet med moder natur hyllas hon för sin look i kommentarsfältet till bilden.

”Vilka kvinnor!”, skriver en användare.

”Så fint att ses och du strålade i grönt!”, skriver journalistkollegan Alexandra Pascalidou, 53.

FOTO: TT

Annons