TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carina Berg om Adam Alsings stöd – hjälpen under tuffa tiden

21 apr, 2020 
Carina Berg om Adam Alsings fina räddning under tuffa tiden
Nu berättar Carina Berg om när Adam Alsing räddade henne mitt under en tuff tid i hennes liv.
– Det här var en period då jag mådde så dåligt, säger hon i podcasten Gynning och Berg hittar sig själva.
Annons
Vila i frid Adam AlsingBrand logo
Vila i frid Adam Alsing

Under förra veckan kom det tragiska beskedet att tv- och radioprofilen Adam Alsing gått bort efter att ha drabbats av Coronaviruset. Han blev 51 år.

Hans familj bekräftar den tragiska nyheten via Daniel Lagerqvist på Discovery Networks för nyhetsbyrån TT.

“Det är med stor sorg och enorm saknad vi tvingas meddela att vår älskade Adam inte längre finns med oss. Efter ett par veckors kamp mot covid-19 avled Adam under onsdagen”, lyder uttalandet.

– Får jag berätta om en period i mitt liv då jag var så sjukt under isen. Jag vet inte när jag var så illa däran annars. Det här var en period då jag mådde så dåligt – jag var helt sönderarbetad, säger Carina i podcasten och fortsätter:

– Jag var ganska nernött, och gick litegrann på fälgarna. Och så hade jag blivit gravid, och träffat Erik, så jag var också lyckligare än vad jag någonsin hade varit, samtidigt som min kropp var trött.

Tacksam för Adams hjälp

Carina berättar i podcasten att hur hon då insåg att hon måste trappa ner på sina tv-jobb för att orka med en graviditet. Hennes kropp sa ifrån.

Annons

– Jag kan inte utsätta mig för mer adrenalinpåslag än vad jag redan har varit med om i livet, jag måste få ta det lugnt. Nu i efterhand kan jag också se att jag var utbränd, säger hon.

Bara några dagar innan hon skulle resa i väg för att påbörja inspelningen av säsong två av Världens tuffaste jobb insåg Carina att hon inte skulle kunna klara av det. Hon ringde upp sin chef och fick förklara läget. Bara en kort stund efter fick hon ett samtal tillbaka, där hon fick veta att hon räddats ur den svåra knipan – hon hade fått en ersättare. Personen som tog över var ingen mindre än just Adam Alsing.

– Sen ringer han tillbaka några timmar senare och säger: ”Det är lugnt, det är löst. Adam tar det”, säger Carina i podcasten.

FOTO: TT

Annons