Carina Berg om 10-åriga sonen Holgers drag med familjen

Carina Berg om 10-åriga sonen Holgers drag med familjen – under tuffa tiden

Carina Berg och familjen tillbringar nu under coronakrisen mycket tid på landet, i sitt nyrenoverade hus.
I sin podcast berättar hon nu vad de gör för att roa sig, och berättar i samma veva om 10-åriga sonen Holgers drag.
– Ibland måste man leka bort krisen, säger Carina.

Carina Berg och maken Erik Berg fick i slutet av december förra året sonen Otto. I augusti samma år delade Carina Berg ett känslosamt inlägg med den glada nyheten att hon och Erik väntade barn, och hon berättade då även att vägen dit inte varit helt enkel.

”Efter en knölig uppförsbacke där vi visst skulle ödmjukas ner på knäna var det till slut en liten som ville hänga kvar. Så tacksam och LYCKLIG ATT JAG BARA GRINAR”, skrev Carina då.

Första tiden med sonen Otto har gått bra, något som Carina visat upp på både Instagram och pratat om i sin podcast Berg & Gynning hittar sig själva, som hon driver ihop med Carolina Gynning.

Beslutet om sonen Holger

Men i mammarollen är Carina inte helt ovan, det är inte första gången hon blir mamma. Sedan tidigare har hon sonen Holger ihop med ex-maken Kristian Luuk.

Holger har hunnit bli 10 år, men under årens gång har föräldrarna varken visat honom, eller pratat om honom, särskilt mycket. I början av året förklarade Carina mer om beslutet.

I kommentarsfältet till en bild på Carina Bergs Instagram efterfrågade komikern Nour El-Refai en bild på Otto tillsammans med storebror Holger. Carina svarade då:

”Har 1000 men storebror jobbar inte insta”. 

Men även om Holger inte syns så är han givetvis en lika stor del av familjen Berg.

Draget i familjen

I Carina Berg och Carolina Gynnings senaste avsnitt av podcasten berättar Carina hur hon och familjen roar sig under coronakrisen.

– I helgen så var vi som vanligt ute på landet, förklarar hon och berättar att det spelas en hel del sällskapsspel i familjen. Hon fortsätter:

–  Vi kastar gris och spelar Couronne. Vi döpte om det till Corona förstås och så sa Holger att det gröna plupparna är virus som man ska skjuta bort. Ibland måste man leka bort krisen.

FOTO: TT