Carina Berg och Kristian Luuks skräcknatt med sonen Holger

Carina Berg och Kristian Luuk

Som förälder är ens värsta rädsla att något ska hända ens barn.
Nu berättar Carina Berg om den skräckfyllda natten med ex-maken Kristian Luuk och sonen Holger.
– Det var så obehagligt att vakna på morgonen och sakta börja upptäcka det, säger hon i podcasten Gynning och Berg – hittar sig själva.

Carina Berg, 42, och Carolina Gynning, 41, är tillbaka med den populära podcasten Gynning och Berg – hittar sig själva. Redan i säsongspremiären delar Carina med sig av en otäck händelse som ägde rum när hon var tillsammans med Kristian Luuk, 53.

Carolina Gynning berättar i podcasten om det inbrott som nyligen skedde i hennes villa. Carina Berg avslöjar då att hon varit med om något liknande. Det var när Carina var på semester i Frankrike med dåvarande maken Kristian Luuk och sonen Holger, i dag 10 år, som det otäcka inträffade.

Familjen ska ha sövts ner av tjuvar som sedan tagit sig in i deras hus.

–Det var så obehagligt att vakna på morgonen och sakta börja upptäcka. Vi vet inte om de hade gasat oss eller inte. De hade varit vid våra nattduksbord och tagit telefoner och vigselringar, säger Carina Berg i podcasten.

Carina Berg om obehagliga upptäckten

Inte nog med det. Carina tror att tjuvarna ska ha klivit över deras son för att ta sig, samtidigt som hela familjen låg och sov.

– Vi måste ha blivit sövda. Polisen frågade oss om vi hade ont i huvudet, men vi kände ingenting, säger Carina Berg.

Carina berättar även att tjuvarna agerat utstuderat. Värdesakerna var borta, men pass och kreditkort hade de prydligt lämnat på terassen.

– Det var för att visa snabbt att de inte tagit det, därför att då blir det tydligen en ny polisiär nivå. Då blir det en internationell fråga och då lägger sig andra typer av poliser i och bankerna, säger Carina Berg.

– Det var inte mitt hus, vilket var skönt. Vi kunde lämna stället sen och aldrig komma tillbaka.

Därför visar Carina inte upp sonen Holger

Carina Berg och Kristina Luuk gick skilda vägar 2016 efter åtta år som gifta. De har valt att hålla Holger utanför rampljuset. I januari efterfrågade skådespelaren Nour El Refai en bild på sonen, men Carina berättade då anledningen till att hon inte delar med sig av bilder på Holger.

”Har 1000 men storebror jobbar inte insta”, skrev Carina Berg som svar till Nours kommentar.

Carina är i dag gift med fotbollsproffset Erik Berg. De har sonen Otto tillsammans, som föddes i december förra året.

FOTO: TT