Carina Berg i tårar efter tuffa tiden – erkänner dolda kampen

Carina Berg och maken Erik

Carina Berg genomgår just nu en tuff period i sitt liv.
Efter de ärliga erkännandet i podcasten Gynning & Berg - Hittar sig själva, reagerar till och med Carolina Gynning.– Jag tycker på riktigt synd om dig, säger Carolina till poddkollegan.

Programledaren Carina Berg och hennes make Erik Berg blev i slutet av förra året föräldrar till sitt första gemensamma barn. Sonen Otto Berg har sedan dess synts flitigt men diskret i Carinas sociala medier och livet som småbarnsförälder berättar hon ofta öppet om i sin podcast Gynning & Berg – hittar sig själva, som hon har tillsammans med Carolina Gynning.

Brister ut i gråt i studion

I det nya avsnittet av podcasten visar det sig att Carina har många känslor inom sig. Bara någon minut in i programmet bryter hon plötsligen ihop.

– Jag börjar nästan gråta när du nu på ett så varmt och morderligt sätt la handen på min hand och höll om mig lite. Du vet när någon tar i en, jag är så trött så man orkar inte. Jag börjar grina, säger Carina och brister ut i gråt.

Det visar sig att Carina är mitt i en tuffare tid av sitt liv och att just nu bara blivit för mycket. Carolina Gynning förklarar i podden att Carina jobbat med en ny säsong av Vem kan slå Anja och Foppa, vilket inneburit lite för många arbetstimmar för programledaren som även är småbarnsförälder.

– Jag är så himla trött, säger Carina och förklarar att hon kanske är bortskämd som känner så.

”Det är inte lätt”

Men Carolina är snabb med att stötta poddkollegan och menar att det inte är oväntat att Carina är så pass trött som hon är.

– Jag tycker på riktigt synd om dig. Sen har hon också en unge när hon kommer hem, som hon ska gosa med. Det är inte lätt Berg. Jag vet hur det där är, det där är skitjobbigt, säger Carolina.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Carina förtydligar att den hektiska situation som hon just nu befinner sig i, inte kommer att pågå för evigt men att det är jobbigt för henne just nu.

– Jag är i grund och botten väldigt lycklig men ovan på det har jag ett topplån just nu av sömnbrist, säger hon.

FOTO: Anna Tärnhuvud/TT/Henrik Isaksson/TT