TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carina Berg i tårar – efter David Hellenius fråga: ”nu blev det jobbigt”

26 nov, 2017 
I kvällens avsnitt av ”Hellenius Hörna” bryter Carina Berg ut i tårar, när David Hellenius frågar henne om relationen till hennes pappa som gick bort i en hjärnblödning för två år sedan.
Annons

Ikväll är Carina Berg, 40, en av gästerna i TV4:s ”Hellenius Hörna” tillsammans med Per Gessle, 58. Programledaren David Hellenius, 43, frågar Carina om relationen till hennes pappa som gick bort för två år sedan, och det får Carina Berg att bryta ut i tårar.

– Vi var ju nära, vi umgicks mycket. Vi var en väldigt tight familj, eller vi är fortfarande en tight familj även om han inte är kvar. Nu blev det lite jobbigt, avbryter Carina tårfyllt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hon beskriver sin pappa som en man med mycket humor, och att all hennes humor kommer från honom. När det gäller Carinas karriär så var han den som gillade det som hennes mamma istället skämdes för. Men för två år sedan togs han plötsligt ifrån dem i en hjärnblödning.

– Han fick en hjärnblödning så han gick bort på bara 30 minuter. Så när jag kom till sjukhuset så var han i respirator och det såg ut som att han levde, för jag såg ju på monitorerna att hjärtat slog. Så det var himla svårt att greppa när läkarna sa att ”han är död”, säger hon och fortsätter:

– Första året var vi alla bara väldigt vilsna.

”Hellenius Hörna” visas i TV4 på söndagar klockan 20.00.

Foto: IBL, TV4

Annons