TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carina Berg bryter tystnaden – här bekräftar hon relationen

20 nov, 2017 
AvJohanna Bladh
LÄS OCKSÅ: Carina Bergs panikattack i tv: ”Kroppen stänger av”
Annons

För ett år sedan slog nyheten ner som en bomb i nöjes-Sverige att Carina Berg, 39, och Kristian Luuk, 50 skiljer sig från varandra.

Men nu bekräftar Carina Berg att hon hittat kärleken igen – i en 12 år yngre sportprofil.

Det var tidigare i veckan som programledaren för första gången visade sin kärlek öppet. På instagram kommenterade hon ett hjärta under en bild på Erik Johansson, 28, känd fotbollsspelare.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Kort därefter la Erik själv upp en bild på honom och Carina där hon kysser honom på kinden.

Men det är inte förrän nu som Kanal 5-profilen och programledaren Carina Berg själv bekräftar romansen på sina egna sociala medier. På sin instagram postar hon under måndagskvällen en bild på Erik vid en ägn där solen skiner och skriver “All I need in this life of sin is <3”

I kommentarsfältet hyllas hon av andra nöjesprofiler.

“Love is in the air! ❤️??”, skriver programledaren Jessica Almenäs. “❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, kommenterar Mia Parnevik och Camilla Läckberg passar på att dra en referens till sin egen relation med 13 år yngre Simon Sköld: “Nä men ska du oxå göra en Läckberg nu….. ??????❤️ #Grattis“.

Hänt.se har sökt Carina Berg.

Annons