Carin da Silvas stora oro efter förändringen med barnen

Carin da Silva och Niklas

I flera månader har Carin da Silva varit hemma med barnen då skolorna i Bryssel varit stängda.
Nu ska sönerna återvända till sina gamla rutiner och den forna TV4-profilen är orolig.
– Det känns inte bra i mitt mammahjärta, skriver hon.

Det var i Let’s dance 2006 som Carin da Silva, 35, gjorde sin tv-debut. I programmet fick TV4-tittarna se henne dansa med flera kända profiler innan hon till slut gick över till att jobba som hallåa på kanalen.

I höstas bestämde sig Carin och hennes make Niklas Persson, 40, för att flytta till Bryssel tillsammans med barnen Theo och Max. Detta efter att Niklas fått ett jobberbjudande i Belgien och familjen var sugna på ett äventyr.

Jag måste faktiskt säga att jag tycker att vi är ganska coola och häftiga som vågade göra detta”, skrev Carin da Silva på sin blogg i samband med flytten.

Stora förändringen för familjen

Men tiden i Bryssel har inte riktigt blivit som Carin hade tänkt sig, detta på grund av den rådande coronapandemin. I Belgien har man vidtagit omfattande åtgärder för att minsta smittspridningen, vilket innebär att familjens liv har förändrats drastiskt de senaste månaderna.

Carin har stannat hemma med barnen eftersom att skolorna i landet har varit stängda – men på måndag öppnar de igen. Det har dock gjorts en rad ändringar i undervisningen och dagarna kommer att se väldigt annorlunda ut, vilket sönerna är införstådda med.

”Detta känns väldigt märkligt och vi har pratat mycket om det här hemma. De är båda införstådda med hur det kommer vara men det är nog inte förrän på måndag de verkligen förstår hur läget kommer vara”, skriver Carin på sin blogg.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Carin da Silvas oro för barnen

Den forna TV4-profilen är tudelad inför att skolorna öppnar igen.

”Det känns inte bra i mitt mammahjärta att släppa iväg Theo med mask…. Men man vänjer väl sig med det också”, skriver hon och fortsätter:

”Undrar hur det kommer att gå??? Det kommer nog vara många gråtande barn de första dagen”.

Trots att det känns lite olustigt tycker Carin da Silva ändå att det ska bli skönt att kunna fokusera på någonting annat om dagarna och att barnen får tillbaka sina rutiner någorlunda.

”Det känns skönt att göra något annat än att ha hand om hemundervisning, laga mat, städa, ta hand om barnen utan faktiskt göra något för mig själv!!!”, skriver hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT