TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Carin da Silva tycker att man måste hinna ligga: "Behöver inte ta mer än två minuter"

07 okt, 2015 
AvElisabeth Andersson
Att sexlivet blir lite lidande för många småbarnsföräldrar är allmänt känt, men Carin da Silva menar att man inte behöver krångla till det.
Annons

Carin da Silva, 30, och Tilde Fröling, 35, har öppenhjärtiga podcasten Fröling & da Silva tillsammans, där de pratar om föräldraskap, men också berör ämnet sex en hel del. Nyligen medverkade podkollegorna i Malou efter tio, tillsammans med Nisse Edwall, 35, och Manne Forsberg, 32, som driver Pappapodden. Ämnet var sex och lust under småbarnsåren.

Nisse Edwall har två barn, varav den yngsta är fem månader.

– Det är väl ganska torrt på sexfronten, måste jag väl tillstå, säger han i programmet.

Carin da Silva, Nisse Edwall, och Tilde Fröling snackade sex i Malou efter tio. Foto: TV4
Carin da Silva, Nisse Edwall, och Tilde Fröling snackar sex i Malou efter tio. Foto: TV4

Carin da Silva berättar om att hon känner folk som schemalägger sex, och att det faktiskt fungerar. Det behöver inte vara så krångligt som många gör det till.

– Man behöver inte strö ut rosenblad på sängen och det ska vara levande ljus och champagne. Det behöver inte ta mer än två minuter. Även om man är trött hinner man ha sex, säger hon.

Programledaren menar också att det viktiga är att se till att sexandet blir av.

– Man behöver inte vara stormkåt. Man har väl aldrig haft sex och känt att det var misslyckat och totalt värdelöst, säger Carin da Silva och möts av skratt från de övriga paneldeltagarna.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons