TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Carin da Silva gravid igen: "Tanken var väl inte att vi skulle berätta det så här tidigt"

08 mar, 2016 
AvCharles Thulin
TV4-hallåan och dansaren Carin da Silva och maken Niklas har sonen Theo sedan tidigare. Nu blir de föräldrar igen.
Annons

Tv-hallåan och dansaren Carin da Silva, 31, är redan mamma till sonen Theo, 2. Nu är det dags igen för Carin och maken Niklas. Under tisdagen publicerade hon en bild på Instagram på sin son Theo där han hade en t-shirt med texten “Jag ska bli storebror”. Däremot vet han ännu inte om att han ska bli storebror.

– Det känns jättebra, det är smått overkligt så klart men vi var på ultraljud igår och fick se den ligga där och sparka. Då börjar man förstå det lite mer, skriver hon på sin blogg.

Carin da Silva har tidigare varit med om ett sent missfall vilket gjort henne ödmjuk inför tanken att kunna skaffa fler barn.

– Man måste ju inte gå runt och vara förberedd på missfall. Man måste ju vara glad i stunden liksom och nu har det ändå gått ett par veckor så nu känns det som att man kan slappna av lite.

Carin da Silva med Theo och kompisen Tyra hösten 2015.

I september kommer storken till familjen.

– Tanken var väl inte att vi skulle berätta det så här tidigt men det syns väldigt tydligt på mig att jag är gravid så istället för att folk går runt och spekulerar och tycker att man har blivit tjock så känner jag att jag lika gärna kan säga det.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons