Därför tackade Carin da Silva nej till inbjudan av Simon Sköld i Mästerkock VIP

Simon Sköld och Carin da Silva

Nyligen var det premiär för Sveriges mästerkock VIP 2023.
Där vi bland andra få följa Carin da Silva och Simon Sköld.
Nu kan Simon avslöja att när han bjöd in samtliga deltagare till att se premiären av programmet kunde Carin dessvärre inte medverka.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carin da Silvas tuffa besked: “Kan inte vara närvarande”
0:49

Efter reklamen: Carin da Silvas tuffa besked: “Kan inte vara närvarande”

(0:49)

Slå på ljud

I Sveriges mästerkock VIP får vi följa folkkära kändisar när de tar en paus från sina vanliga karriärer för att ge sig in i köket.

I den nya säsongen är det åtta stycken kändisar som kommer att få visa upp sina matlagningstalanger. Bland de befinner sig Lars ”Lasseman” Larsson, 51, och Gladys del Pilar, 55.

Två andra som vi kommer följa genom säsongen är tidigare Let's dance-profilen Carin da Silva, 38, och MMA-fightern Simon Sköld, 35.

Carin da Silva om relationen till Sveriges mästerkock VIP-deltagarna

Som tidigare känt bor Carin sedan 2019 i Bryssel i Belgien, dit hela familjen flyttade då maken blev erbjuden ett nytt jobb.

När programmet spelades in befann sig Carin däremot temporärt i Sverige. Men för Hänt förklarar hon att eftersom hon inte alltid är på hemmaplan har det varit svårt för henne att kunna träffa de andra deltagarna efter programmet.

Har ni deltagare umgåtts någonting utanför programmet?

– Vi har hörts lite, skickat lite bilder och så till varandra. Jag vet att det var ganska många som befann sig på Arvingarnas premiär på Hamburgerbörs, säger hon och forsätter:

– Men i ju med att jag inte bor i Sverige har jag inte haft samma möjlighet till att träffa folk.

Carin da Silva om att dessvärre behöva avböja inbjudan av Simon Sköld

Trots att Carin inte är bosatt i Sverige blir hon ofta inbjuden till olika tillställningar som Mästerkocken-gänget har. Bland annat har Simon Sköld bjudit in gruppen till att se premiären av programmet tillsammans.

– Sen var det snack om att se första premiär-programmet alla tillsammans, Simon Sköld bjöd in där. Men då är jag tyvärr inte hemma i Sverige. Men jag tror att några ska träffas där och så.

Däremot har hon en hemresa inplanerad senare i sommar, då en annan deltagare ska ha fest.

– Jag vet att Gladys har en stor sommarfest varje år, så den planerar jag att gå på!

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN