TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gravida Carin da Silva är trött på alla kommentarer

06 aug, 2016 
Anja Nilsson
Carin da Silva tycker att människor tar sig för mycket friheter så fort en kvinna är gravid. Nu ryter hon ifrån.
Annons

Carin da Silva, 31, väntar sitt andra barn tillsammans med maken Niklas, 37. För det mesta får hon positiva kommentarer och lyckönskningar. Men Carin tycker att det är påfrestande med allt tyckande.

Som gravid känns det som om du är allmän egendom. Som att folk tror att de har rätt på att ta på en, speciellt magen, säga vad som helst och även komma med specialistutlåtande”, skriver hon i sin blogg.

Carin da Silva väntar sitt andra barn tillsammans med maken Niklas.

Nästan varje dag är det någon som kommenterar “Hej tjockis” eller påstår att hon väntar tvillingar .

Min mage är rätt stor, jag ser den varje dag. Från vecka 22 har jag fått höra ”Jag ser att det är dags snart”. “Nej, det är det inte”, svarar jag då. Det är jättelångt kvar”, skriver hon.

Programpresentatören känner sig extra utsatt på grund av sitt yrke eftersom folk känner igen henne. Men trots alla kommentarer så älskar Carin sin mage.

För att det ligger en bebis där inne. En bebis som jag och min älskade Niklas skapat. Det är så jäkla häftigt hur kroppen funkar och att den funkar. Jag är väldigt tacksam.”

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons