Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Camillas ilska efter händelsen under dejten i Ensam mamma söker

29 jan, 2019 
AvSarah Mansouri
Ensam mamma söker-Camilla ryter ifrån efter dejten
I det andra avsnittet av Ensam mamma söker går Camilla Backman på dejt med en av killarna – som slutar i enorm irritation.
Annons

Årets säsong av realityprogrammet Ensam mamma söker är i full gång, vilket vi redan nu vet kommer leda till en graviditet och ett frieri. Men vilka män som mammorna väljer i slutändan återstår att se under våren.

Årets mammor som är på jakt efter kärleken är Theodora Larsson, 30, Elin Näslund, 28, och Camilla Backman, 31.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När Hänt träffade mammorna på TV3:s pressträff för några veckor sedan, berättar de att de inte har fått vara med och välja ut killarna, något som bland annat Camilla varit skeptisk till. Hon berättar att hon var nöjd med några av killarna, och mindre nöjd med andra.

– Det som var tufft var att jag är ganska noga när jag väljer killar annars, och det har varit jobbigt att prata om allting och analysera killar som jag kanske inte haft något intresse av alls. Vi har ju inte valt dem själva, säger hon.

Annons

”Gillar inte det”

I det andra avsnittet av säsongen har Camilla och hennes killar styrt upp en fest med tropiskt tema. Vid ett tillfälle under festen ber Camilla en av killarna, Tibor Udvardy, 45, att följa med för att ha lite egentid och spela biljard tillsammans.

Under biljardspelets gång ser tittarna Tibor vara fysisk med Camilla. Han klappar henne på ryggen och tar henne på axlarna när han går förbi henne och frågar vid flera tillfällen om hon vill ha en kram.

– Jag hade hoppats att du hade sagt, eller att du skulle säga att du ville ha en till kram, säger Tibor en gång till och då väljer Camilla att säga ifrån.

– Men jag tycker, när man inte känner varandra, så pallar jag inte att vara fysisk hela tiden.

– Jag tyckte att han var väldigt fysisk och ville ta på mig. Vi har ju knappt pratat han och jag och ändå ska han ändå kramas hela tiden och försöka ta på mig och jag gillar inte det. Inte alls faktiskt, säger Camilla när hon är ensam.

Annons

Tackade nej till dans

Det visar sig i samma veva att Camilla inte riktigt heller gillade det första mötet med 45-åringen.

– Jag blev lite orolig när du ropade till mig så blev jag kallad prinsessa och jag är inte den typen av tjej. Jag är självständig och tycker inte om när någon ska ta hand om mig. Är du med på vad jag menar?, förklarar hon för Tibor.

– Och jag söker ingen att ta hand om. Men det är svårt när jag aldrig har träffat dig, och du har inte ens valt att jag ska komma hit utan det är jag som har valt dig. Och då känner man att jag måste göra något för att sticka ut från mängden.

Camilla säger att hon förstår och att bilden av honom blev bättre efter första mötet. När de sedan har pratat kramar Tibor om Camilla igen och frågar även om de ska dansa. Men eftersom Camilla tycker att de har varit borta för länge tackar hon nej till en dans.

– När jag sa till honom att jag inte tycker om när man är för fysisk innan man ens har lärt känna varandra, så tycker inte jag att han tog in det riktigt. Utan det var som att det gick in här sedan försvann det ut. Och en sådan viktigt sak tycker jag att man lyssnar på och tar in och ser över sitt beteende, säger Camilla när hon är ensam efter dejten.

Hänt har försökt nå Tibor för en kommentar.

Ensam mamma söker sänds tisdagar klockan 21.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

FOTO: TV3

Annons