TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Camilla Skalleberg om relationen med Marcelo Peña idag

23 sep, 2019 
AvSarah Mansouri
Camilla Skalleberg talar ut om relationen med Marcelo Peña idag.
Just nu rullar Paradise hotel på TV3. Nyligen kunde tittarna se när Camilla Skalleberg berättade för Marcelo Peña att hon älskade honom.
I Expressen tv:s Q&A berättar nu Camilla med ärliga ord om relationen med Marcelo idag.
Annons
Camilla Skalleberg är en av deltagarna i Paradise Hotel 2019Brand logo
Camilla Skalleberg är en av deltagarna i Paradise Hotel 2019

Höstens säsong av TV3:s Paradise hotel är inne på sin fjärde vecka. En av de deltagare som fått mycket uppmärksamhet sedan säsongen drog igång är 21-åriga Camilla Skalleberg. Redan i första avsnittet visade hon stort intresse för realityveteranen Marcelo Peña, 28, och på hotellets första fest kysstes de.

Sedan dess har tittarna kunnat se hur det varit väldigt upp och ner mellan realityprofilerna. Camilla Skalleberg blir titt som tätt irriterad på Marcelo Peña för att han kysser andra tjejer på hotellet.

Under kärleksveckan förra veckan avslöjade Camilla Skalleberg att hon hade starka känslor för honom i programmet och sa då också att hon älskade honom.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När Paradise hotel-profilen nyligen gästade Expressens tv-program Q&A bekräftar Camilla att hon faktiskt blev kär i Marcelo.

– Det gick jättesnabbt. Jag kände kemi direkt. Sedan vill ju inte jag vara med någon som hela tiden är med andra, förklarar hon.

Annons

Ett klipp från Paradise hotel visas senare upp. I det har Marcelo Peña precis haft sex med en av de andra deltagarna, Josefin ”Josie” Capllonch, 31, för att bara en stund senare ha sex med Camilla.

I Expressens Q&A berättar hon hur hon ändå kunde fortsätta vara kär trots detta.

– För mig, det är så konstigt, men jag såg det som vi hade, även fast vi inte var ihop, ett öppet förhållande typ. Bara att jag kände att jag behövde ärlighet om det. Så då kände jag att nu är han ju ärlig till slut och då tog jag det som något positivt även fast jag kanske borde backat, säger Camilla Skalleberg.

Camilla Skalleberg om Marcelo Peña

På frågan om hon fortfarande är kär i Marcelo skrattar hon och säger nej. Efter inspelningarna i Mexiko tog det ungefär två månader för Camilla att komma över sina kärlekskänslor.

– Jag hade lite känslor efter, de dog ut innan sommaren någon gång. Det var skönt, säger Camilla.

Annons

Idag har Camilla Skalleberg kontakt med tjejerna från Paradise hotel, men däremot träffar hon knappt Marcelo.

– Vi pratar när vi ”jobbar”, alltså när vi är på inspelningar. Men vi pratar ju inte utöver det så mycket. Vi har en gruppchatt med folk från programmet. Men det är inte så att vi har någon egen kontakt.

Realityprofilen bekräftar också att hon ännu inte funnit kärleken på annat håll.

– Jag är jättesingel.

Paradise hotel sänds måndag till onsdag klockan 22.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

FOTO: TV3

Annons