LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Camilla Skalleberg avslöjar sanningen bakom tårarna i Paradise hotel

03 sep, 2019 
Camilla Skalleberg säger att hon gråter för att någon ska åka hem, men det är inte riktigt sanningen. I kvällens Paradise hotel berättar hon om den riktigt anledningen till tårarna.
Annons
PH-Camilla avslöjar sanningen bakom tårarnaBrand logo
PH-Camilla avslöjar sanningen bakom tårarna

I måndags drog en helt ny säsong av Paradise Hotel igång på TV3 och Viafree. Dramat är redan igång inne i huset och reaktionerna väller in på sociala medier om hur deltagarna beter sig, vem som är favoriten och vem de tror kommer att klara sig längst.

En av deltagarna i årets Paradise hotel är Camilla Skalleberg, 20, från Stockholm. Dagen innan tv-programmet hade premiär skrev hon ett inlägg på sin Instagram för att förvarna och ursäkta sig om det beteende som tittarna kommer att få se ifrån hennes sida.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Vill verkligen berätta redan nu att jag tappade mig själv så fort jag satte min fot inne på hotellet och jag gör och säger extremt dumma saker och inbillade mig att jag behövde vara på ett visst sätt för att spela spelet bland annat, vilket var så oerhört onödigt och dumt. Jag sätter mig själv i extremt dumma sitsar och sårar andra människor och det är så fel av mig. Jag skäms, och allt illa jag gör och säger till andra ångrar jag. Det är inte så jag vill vara”, förklarar Camilla i inlägget:

Annons

Hon fortsätter:

”Jag tycker om alla från säsongen, och vill hylla hur mycket vi finns för varandra och stöttar varandra, och är så tacksam för att vi kan umgås och ha kul ihop idag. Hoppas ni njuter av säsongen”.

Under tisdagens avsnitt får man se Camilla Skalleberg i tårar. Det är när de får in ett brev som hon brister ut i gråt och när de andra deltagarna undrar varför svarar hon att det är för hon blir rädd att någon ska behöva lämna hotellet.

– Jag blir så nervös, jag blir fett nervös. Jag vill inte att någon ska hem, säger hon i programmet.

Camilla Skallebergs drag – det betydde tårarna egentligen

Men tydligen var inte Camilla Skalleberg alltför ledsen på riktigt. Framför kameran berättar hon att tårarna är en del av hennes taktik inne i programmet.

– Det är ju lite taktik att gråta ibland, de ska känna att jag är genuin även om jag kanske har något i baktanke. Jag blir jätteglad att de blir ledsna när jag är ledsen, då märker man att de har sympati och att de är äkta mot mig, säger hon i programmet.

FOTO: Eero Hannukainen / TT/ Patricia Recourt/Viafree

Annons