LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Camilla Läckbergs ursäkt till Viktor Frisk

07 mar, 2019 
Linnea Lundgren
Camilla Läckberg
Viktor Frisk fyller 25, något som givetvis firades med pompa och ståt.
Men inte alla fick ta del av festligheterna.
"Förlåt älskade Simon", skriver bästa vännen Camilla Läckberg.
Annons
Följarnas frågor efter Viktor Frisks nya bild med Martina HaagBrand logo
Följarnas frågor efter Viktor Frisks nya bild med Martina Haag

Det är inte varje år man fyller 25, det vet Viktor Frisk. Därför har han tagit i på stort då han bjudit in till en födelsedagsfest med temat afterski. Festen hölls under fredagen på den populära restaurangen Mr French i Stockholm och förutom bubbel bjöds det på både underhållning och överraskningar.

Självklart var flera av Viktors kändistäta vänkrets närvarande på festen. Bland annat Margaux Dietz som nära ett halvt dygn innan partajandets början la upp en story på Instagram där hon i en färgglad overall förklarade att hon var redo för kvällen.

– Jag är alltså klar ett par timmar innan, men det är väl bra det, säger Margaux i filmen.

Kärleksryktena

Sedan Margaux och Viktor blivit nära vänner då de båda medverkade under en säsong av Let’s Dance har de florerat rykten om att de båda ska ha en romans. Inte bättre blev det när Margaux i höstas offentliggjorde att hon och maken Jacob Liebermann gjort slut. Trots ryktena har dock både Margaux ock Viktor upprepade gånger förnekat att de skulle vara något mer än vänner.

Margaux Dietz
Margaux var redo för Viktors 25-årsfest flera timmar innan den gick av stapeln.

“En fin vänskap dör aldrig. Inte på den här nivån. Nej vi är inte tillsammans men vi stöttar varann i alla lägen, och vi skapar minnen jag aldrig kommer glömma. Aldrig någonsin!”, har Viktor skrivit om känslorna för Margaux.

Annons

Vilda festandet

Men Margaux är långt ifrån den enda kvinnan i Viktors liv. Kärleksrykten har även spridits om honom och författaren Martina Haag efter att de börjats synas tillsammans på varandras Instagram. Men även här går ryktesspridarna bet, även dem är nämligen bara vänner.

En av de kvinnor som Viktor Frisk lyckats vara vän med utan att en massa kärleksrykten har börjat cirkulera är dock Camilla Läckberg. De båda har synts tillsammans på bilder och Viktor har även kommit nära såväl maken Simon Sköld som dottern Polly. Men då det var dags för att fira 25-årsfesten var inte författarinnan närvarande. På Instagram skriver hon ett känslofyllt inlägg där hon ber om ursäkt till vännen, som hon snarare ser som en nära familjemedlem:

Simon Sköld
Simon Sköld hade turen att dra längsta stråt för kvällen och fick gå på fest istället för att stanna hemma med sjuka dottern Polly.

“Förlåt älskade Viktor Frisk att VAB-livet kom emellan mig och mitt partande på ditt 25-årsfirande ikväll. Men vet du. Jag älskar dig. Du driver mig till vansinne ibland, som en irriterande lillebror med dina upptåg. Men. Som en bror finns du också alltid där. Ditt hjärta är stort”, skriver hon och fortsätter:

“Du står för skratt, glädje, omtänksamhet och generositet. Du betyder enormt mycket för mig. Och för hela min familj”.

På Instagram story kan man dock se att Simon Sköld var den som lyckades dra lyckolotten under kvällen då han närvarar på Viktor Frisks fest medan Camilla får stanna hemma med sjuka Polly.

Annons