Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Läckbergs tatuering med Simon får följarna att tappa hakan: "Wow"

20 jun, 2018 
Lina Arvidsson
Camilla Läckberg och Simon Sköld firar ett år som gifta. Under en resa i New York bestämde de sig för att föreviga dagen –bokstavligt talat.
Annons

Camilla Läckberg, 43, och Simon Sköld, 31, gifte sig 17 juni förra året. Nu har de firat sin första bröllopsdag på ett annorlunda sätt. Paret har, återigen, skaffat likadana tatueringar.

Redan på bröllopet skaffade Camilla Läckberg och Simon Sköld matchande tatueringar. Simon Sköld tatuerade in “Happy Life 17/6” på sidan av foten, medan Camilla Läckberg tatuerade in “Happy Wife 17/6” på  handleden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

För att fira sin första bröllopsdag har paret gjort en partatuering, deras bröllopsmusik i noter. Tatueringen gjordes på en studio i New York.

Igår var vi och gjorde en ”Couples tattoo” för att fira vår första bröllopsdag. Vi gjorde en matchande låtrad från en av låtarna från bröllopet. Fast i noter, inte text. Jag på insidan armen, Simon på foten“, skriver Camilla Läckberg på Instagram.

Hon fortsätter:

Ser lite ”kladdigt” ut än så länge men kommer klarna upp och man ser den blev sååå fin!

Annons

Camilla Läckbergs 210 000 följare blev mycket inspirerade av hennes och Simons tatuering.

Wow va snyggt och vilken fin kärleksförklaring. Hade jag inte varit så jävla smärtkänslig hade jag gjort det samma med min man“, skriver en följare.

I april 2016 fick paret dottern Polly som nu hunnit fylla två år och sedan tidigare äktenskap har Camilla tre barn till. Dottern Meja, 14, och sönernaWille, 16, och Charlie, 9.

Camilla Läckberg har god kontakt med sina ex och med alla barn bildar de en stor “bonusfamilj”.

Varken Camilla Läckberg eller Simon Sköld säger dock att de längtar efter fler barn.

Får ofta frågan om vi ska ha flera kids, supermysigt att låna som jag fick göra idag på brunchen en stund, men kan ärligt med handen på hjärtat säga att vi har så de räcker. Älskar våra kids men fler blir de inte, vi måste ju ha tid för de vi redan har. Blir en del med alla Bonusbarnen”, har Simon Sköld skrivit på Instagram.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons