Camilla Läckbergs son Wille har vuxit upp – så ser han ut i dag

Camilla Läckberg har fyra barn med tre olika män.
Författarinnans äldste son Wille har vuxit upp, och så här ser han ut idag!

Deckardrottningen Camilla Läckberg, 45, har inte bara hunnit med att skriva och sälja mängder av böcker. Hon har även hållit igång gällande familjelivet.

Camilla har fyra barn, med tre olika män. Förstfödde är Wilhelm, 18, som för det mesta kallas Wille. Efter det kom dottern Meja, 16, med samma pappa som Wille – Micke Eriksson. Kärleken mellan Camilla och Micke höll inte förevigt, utan de valde år 2006 att gå skilda vägar efter att ha levt många år tillsammans.

Några år senare träffade Camilla Läckberg kändispolisen Martin Melin. De gifte sig år 2010, och fick året innan, 2009, sonen Charlie Melin, 10. Men även den kärleken tog slut och de skilde sig år 2014.

Men det var inte slut med kärlek för Camillas del. Samma år, 2014, pirrade det till i magen på nytt – MMA-fightern Simon Sköld, 33. Turturduvorna gifte sig år 2017 och är ett par än idag, tillsammans har de dottern Polly, 4.

Sonen Wille har vuxit upp

Sonen Wille har hängt med Camilla en hel del genom åren på röda mattor. Men när han började komma upp lite i åldern verkade det inte som att biopremiärer och teaterföreställningar var lika lockande längre.

År 2008 hängde Wille med mamsingen till Rigoletto på biopremiär. Filmen som visades var Wall-E.

Camilla Läckberg och sonen wille

FOTO: Cecilia Liljeton/TT

Några år senare, 2014, gjorde Camilla comeback med Wille på Rigoletto. Denna gång var det biopremiären av filmen Robocop som lockade.

Camilla Läckberg och sonen wille

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Men ja, åren går och även kändisars barn växer och blir stora.

I veckan delade Camilla med sig av en fin text på Instagram där hon berättade hur stolt och glad hon är över sin son som nu fyllt 18 år.

”Idag för 18 år sen blev jag mamma”, skriver Camilla på Instagram och fortsätter:

”Nu 18 år senare klappar han mig på huvudet och kallar mig ‘lilla mamma’, har 43 i skor och har en förkärlek för geléhallon och ‘tantkakor’.”

Camilla poängterar även sonens fina sidor:

”Han är omtänksam, snäll, rolig, smart, allmänbildad. Älskar att läsa, och en mästare på att få på lillasyster prinsessklänningar och tiaror med rätta knycken. Han är ansvarsfull, artig, omtyckt av alla och har ett hjärta som är stort och generöst”.

Och så här ser alltså Wille ut idag!

Camilla Läckberg och sonen Wille

FOTO: Instagram

Mamma Camilla avslutar med att gratulera sin son på 18-årsdagen. Fint!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Charlotte Brunzell/TT

LÄS GÄRNA: Camilla Läckbergs nya avslöjande om relationen med Micke – 14 år efter skilsmässan

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!