TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Camilla Läckbergs pojkvän kastar kläderna – får miljoner

22 mar, 2015 
AvCharles Thulin
Simon Sköld kastar kläderna – men inte för Camilla Läckberg. MMA-stjärnan får en miljon för besväret.
Annons

Sedan kampsportaren Simon Sköld, 27, började dejta Camilla Läckberg, 40, förra sommaren har det hänt mycket i hans värld. Förhållandet med deckardrottningen har blivit en rejäl språngbräda mot kändisskapet och nyligen höjdes många ögonbryn när Sköld annonserades som ett av affischnamnen i årets upplaga av Let’s Dance. Det som förbryllade folk mest var det faktum att Simon Skölds enda bedrift är att han är Läckbergs nya kille.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är något nytt som jag inte riktigt kan. Men det är det som gör det spännande också, sa Simon i Nyhetsmorgon.

Skölds kändiskarriär börjar ta fart sedan han blev ett par med Läckberg förra sommaren. Foto: IBL
Skölds kändiskarriär börjar ta fart sedan han blev ett par med Läckberg förra sommaren. Foto: IBL

Som om inte den spänningen räckte har Sköld beslutat sig för att kasta kläderna – men inte för Läckberg. Istället ska han enligt Expressen ha tagit emot en miljon kronor för att klä av sig i en reklamfilm för spelsajten Mobilbet, som pryds av den magrutade ungtuppen. Sköld åkte nyligen hem till Stockholm efter att ha semestrat med Läckberg i Thailand.

Annons

– Bara en timme sedan han åkte och jag saknar honom redan något förfärligt. Har alltid varit bra på att ta hand om mig själv men det har förändrat mycket att sedan juni bli behandlad som en prinsessa varje morgon, skrev Läckberg på Instagram.

Sköld har verkligen gått in för att bli en svensk megakändis. Med tanke på att Läckbergs exkex Martin Melin, 47, gjorde sin deckardebut 2013 är det nog inte så långt borta att även Simon så småningom ska börja producera spänningsromaner om livet som kampsportare…

Andra läser också:

Annons