Artikeln innehåller reklamlänkar

Camilla Läckberg avslöjar nya livsförändringen: ”Drömmen”

Camilla Läckberg om flytten till LA

Camilla Läckberg är högaktuell med boken En bur av guld. Nu berättar hon om flytten till Los Angeles som kan ske redan nästa år.

Författaren Camilla Läckberg, 44, är högaktuell med nya boken En bur av guld, som sägs vara något annorlunda än vad hon skrivit tidigare. Camilla slog igenom med den populära Fjällbacka-serien, men har nu valt att skriva något helt nytt.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

I samband med boksläppet har hon tidigare uttalat sig om oron inför att gå utanför sin bekvämlighetszon och nervositeten inför kritikernas åsikter om den nya boken.

”Jag får ju skylla mig själv. Jag har valt att tillfälligt bryta min framgångsrika Fjällbackadeckarsvit och göra något helt annat. Och en del av mig är stolt över mig själv för att jag vågar bryta trygga mönster, vågar utmana mig själv”, skrev Camilla i ett inlägg på Instagram tidigare i år och fortsatte:

”Men en del av mig är livrädd. För jag vet hur läsare ofta funkar. Ni vill ha det ni är vana vid, trygga med, förväntar er”.

Camilla Läckberg om flytten till Los Angeles

Nu har Camilla Läckberg skrivit ett nytt inlägg på Instagram om en eventuell flytt till USA i samband med boksläppet. Flytten kan komma att ske redan nästa år.

”Har ju en del saker kvar på min bucketlist. Och en punkt är att bo i LA. Och nästa år kommer det eventuellt hända, eftersom jag skulle behöva vara på plats för att göra promotion när ”En bur av guld” ges ut i USA”.

Hon fortsätter:

”Så preliminära tanken nu är att hyra hus i LA från juni t.om september. Och drömmen är hus med utsikt (Hollywood Hills??) med pool och ett par stycken sovrum”, skriver hon.

Nu hoppas Camilla Läckberg att hennes följare kan hjälpa henne med att hitta sitt drömhus i USA.

”Hur går man till väga för att hitta ett hus? Självklart googlat men är ju en djungel? Tipsa gärna!” 

LÄS MER: Camilla Läckbergs ord om rädslan för 15-åriga dotterns framtid

LÄS MER: Camilla Läckberg om relationen med Simon Sköld: ”Förvånande”

FOTO: Claudio Bresciani/TT

Senaste nytt