TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Camilla Läckbergs ord – efter tårarna i TV4

09 jan, 2018 
Under ”Tillsammans mot cancer”-galan i TV4 pratade Camilla Läckberg om sorgen och saknaden efter sin bortgångne pappa, och hon rörde alla, inklusive sig själv, till tårar. På Instagram skriver hon nu om tankarna efter galan.
Annons

I går hölls den årliga galan mot cancer på TV4 – ”Tillsammans mot cancer”. På scen såg vi inte bara Tilde de Paula Eby, 45, och Bengt Magnusson, 67, som ledde hela galan, utan också artister och talare som alla på något sett har drabbats av cancer.

En av de som talade var författaren Camilla Läckberg, 43, som pratade om sin pappa Jens Läckberg som gick bort i cancer när hon bara var 19 år. Om sorgen och om saknaden. Och under talet var det inte bara publik och tittare som fick tårfyllda ögon, utan också hon själv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag sörjer allt han inte fick uppleva. Mina barn och att jag fått förmågan att lyckas inom ett yrke som var det finaste han visste. Jag vet att han är stolt. Jag vet att han ler från sin himmel idag. Jag älskar dig pappa. Tack för allt du givit mig, sa hon i sitt tal under galan.

På Instagram skriver hon nu om tankarna innan, under och efter talet, när hon klivit av scenen igen.

Annons

”Trodde dock inte ett tag där under dagen att jag skulle ta mig igenom talet i sändning. Hulkade mig igenom ett par repetitioner, och har oxå en benägenhet att tappa luften och rösten om jag blir nervös i kombination med rörd”, skriver hon och fortsätter:

”Kände ett lugn som lade sig precis när jag klev upp, och en värme som spred sig i bröstet. Så det gick. Tror jag hade sällskap på scen”.

I kommentarsfältet strömmar det in fina och stöttande kommentarer om Camillas tal.

”Så fantastisk du var igår, vilket tal. Tror din pappa sitter där uppe bland molnen o dinglar med fötterna och är stoltare än stolt. Kan tänka mig hur han skryter om dig”, skriver en.

”Mina tårar rann ihop med dina, sååå vackert!”, skriver en annan.

Foto: IBL

Annons