TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Camilla Läckbergs livsförändring efter tuffa tiden

11 mar, 2020 
Malin Ljung
Camilla Läckberg har ett tufft år i ryggen med jobb, familj och gasen i botten. Efter sin medverkan i SVT:s Skavlan bröt hon ihop i tårar, och nu avslöjar hon att hon står inför en stor livsförändring. Något som får kändisarna att jubla i kommentarsfältet!
Annons
Allt om Camilla LäckbergBrand logo
Allt om Camilla Läckberg

Succéförfattaren Camilla Läckberg, 45, har inte legat på latsidan senaste året. Förutom att skriva en ny bok, ha förlorat bokmanus, prickat av jobbresor över hela världen och planera en kommande flytt till Los Angeles i USA så är Camilla Läckberg dessutom mamma till fyra barn.

Nyligen var Camilla Läckberg gäst i SVT:s intervjuprogram Skavlan, men tyvärr fick det hela en bitter eftersmak. På Instagram talade författaren ut om sin stora oro för vad tittarna skulle tycka.

“Jag vågade inte på Skavlan själv igår och tillbringade Alla hjärtans dag upplöst i tårar i bävan för allmänhetens kommentarer”, skrev hon.

Camilla Läckberg mars 2020
Camilla Läckberg har ett tufft år i ryggen, nu står hon inför en livsförändring för att kunna må bättre.

Läckbergs tårar efter tuffa tiden

De tuffa känslorna ska ha uppstått efter att Camilla Läckberg tvingats motta flera kommentarer om sitt utseende. Författaren är ärlig om att hon haft ett tufft år med mycket jobb och stress bakom sig, och att hon dessutom lider av viktkomplex. Genom årens gång har hon förändrats en hel del, men samtidigt har hon kommit till insikt med att det inte är vikten som spelar någon roll för hennes lycka – även om hon har svårt att landa i det hela.

Simon Sköld och Camilla Läckberg
Camilla Läckberg har stort stöd från maken Simon Sköld.

Nu avslöjar Camilla Läckberg att hon bestämt sig för att göra en stor förändring i livet för sitt mående.

Annons

”Dags att träna. Dags att ta tag i orken. Har sakta börjat släppa ner axlarna efter bokleverans. Har fortfarande fulla jobbdagar, men på en mer human nivå. Och nu måste jag börja investera lite i mig själv”, skriver hon på Instagram.

Camilla Läckberg är samtidigt tydlig med att målet med träningen inte har något med kroppsformen att göra, snarare det psykiska välmående.

”Upp med energi. Ner i stress”, avslutar hon sitt inlägg.

Kändisarnas stöd till Läckberg

Följarna sluter nu upp i kommentarsfältet och applåderar hennes ärliga ord och beslut.

”Helt rätt! Mer ork efter träning”, skriver Johanna Toftby.

”Tack för peppen Läckberg. Heja dig”, skriver Sanna Nielsen.

Flera andra följare instämmer med jubel och stöd.

Camilla Läckbergs make Simon Sköld har varit hennes stora stöd i många år, och även i detta inlägg kliver han in i kommentarsfältet och lämnar tre kärleksfulla hjärtan efter sig.

FOTO: Björn Larsson Rosvall/TT, Karin Törnblom/TT

 

Annons