Camilla Läckbergs känga till Paolo Roberto – efter nya orden

Paolo Roberto delar nu för tiden med sig av träningstips och hälsoinspiration på sin Instagram.
Men en som inte tycker det är okej är författaren Camilla Läckberg – nu riktar hon skarp kritik mot tv-profilen efter hans nya hårda ord.

Paolo Roberto har under många år varit en välkänd tv-profil som återkommit i stora program som Farmen, Nyhetsmorgon och Robinson. Förutom att dela med sig av italiensk matlagning har han flitigt lagt upp inlägg på sina sociala medier om träning och hur man ska tänka för att lyckas med ett hälsosamt liv.

I våras greps han under en sexrazzia i centrala Stockholm och erkände på plats att han hade köpt sex. Efter det avbröts samtliga hans samarbeten med radio- och tv-kanaler, och han köptes ut från företag han var delaktig i.

I slutet av maj skrev Paolo om framtiden på sin Instagram.

”Det går inte att få något ogjort och jag kan bara be om förlåtelse. 
Jag har utnyttjat en medmänniska och jag har skadat alla mina närmaste”, inledde han sitt inlägg.

Paolo Robertos nya ord

Paolo klargjorde sedan att han bad om förståelse för att han skulle fortsätta arbeta för att kunna försörja sig och dela med sig av sina tankar kring träning och mat på sin Instagram – något han sedan gjort nästan dagligen.

Men ett inlägg han gjorde häromdagen har kritiserats från olika håll, bland annat har författaren Camilla Läckberg uppmärksammat det hela på sin storie på Instagram.

Paolo Roberto hade då delat med sig av sina tankar kring hur man lyckas trots att man inte tror på sig själv, exempelvis i att skaffa en rutin för att träna.

”Det är inte vem du är som håller dig tillbaka utan det är vem du tror att du är! Hör ofta folk säga att de inte har någon motivation eller dom är på ett visst sätt. Det där är skitsnack!”, skriver han och fortsätter:

”Du är inte ett jävla skit som du inte väljer att vara! Så sluta skyll på dålig karaktär och skaffa dig en bra karaktär istället. Och fram för allt sluta snacka skit om dig själv. För om du inte tror på dig själv så kommer ingen annan göra det heller!”.

Camilla Läckbergs syrliga ord till Paolo Roberto

Även om inlägget har gillat av fler än 3 600 personer och har över 100 kommentarer så är det inte alla som uppskattar inlägget fullt lika mycket. Författaren Camilla Läckberg är en av de som nu kritiserar Paolos ord.

”Att Paolo Roberto läxar upp folk om deras karaktär”, skriver hon bland annat.

Hänt har sökt Paolo Roberto för en kommentar. 

Camilla Läckberg om Paolo Roberto

FOTO: TT, Instagram

 

 

 

SENASTE NYTT!