TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Camilla Läckbergs glädjebesked med dottern Polly

02 apr, 2020 
Lina Arvidsson
Camilla Läckberg med maken Simon och Polly
Det var en sorgsen Camilla Läckberg som fick berätta för dottern Polly att 4-årskalaset ställts in – på grund av Coronaviruset.
På grund av detta gjorde familjen sitt yttersta för att ge födelsedagsbarnet en bra dag.
”Det blev inte det födelsedagsfirande vi först planerat”, skriver deckardrottningen.
Annons
Camilla Läckberg och Simon SköldBrand logo
Camilla Läckberg och Simon Sköld

Camilla Läckberg, 45, och Simon Sköld, 32, träffades för fem år sedan och kärlek uppstod mellan dem båda.

2016 fick paret sitt första gemensamma barn, dottern Polly. Året därpå överraskade Simon och Camilla sina nära och kära genom att bjuda in dem till ett oväntat bröllop.

Under åren som paret varit tillsammans har de inte snålat på ömhetsbetygelserna för varandra. Ofta kärlekshyllar de båda varandra på Instagram.

Även dottern Polly syns ofta på bild i deckardrottningens sociala medier. Den lilla tjejen har vunnit Camilla Läckberg-fansens hjärtan och inläggen om henne får mängder av likes.

Men häromdagen skrev Camilla Läckberg ett mindre roligt inlägg på Instagram. Hon var nämligen, till sin stora sorg, tvungen att berätta för Polly att hennes 4-årskalas ställts in – på grund av Coronaviruset.

”Vi hade oxå lovat henne ‘pyjamasparty’ med tjejerna i klassen på förskolan. Hon har längtat i ett halvår. Med en blivande 4-årings frenesi. Nu måste vi berätta för henne att det inte blir av”, skrev Camilla på Instagram och fortsatte:

Annons

”En droppe i havet jämfört med vad många andra nu drabbas av. Vi vet det. Men ändå. En 4-årings besvikelse krossar mamma- och pappahjärtat”.

Ordnade egen fest

Igår fyllde Polly fyra år och hennes familj jobbade hårt för att hon skulle få en rolig dag ändå – utan kalas.

”Det blev inte det födelsedagsfirande vi först planerat. Men vi gjorde vårt bästa för att ge Polly en oförglömlig födelsedag. Och jag tror vi lyckades …”, skriver Camilla till bilder på olika familjemedlemmar i fantasifulla utklädning. Bland annat syns en bajsemoji, en hummer och en dinosaurie.

Polly själv var utklädd till Wonder Woman.

Idag har Camilla Läckberg lagt upp ännu ett inlägg på en lycklig Polly. Trots att det inte blev exakt som hon tänkt sig hade hon ändå en riktigt bra födelsedag.

FOTO: TT

Annons