Artikeln innehåller reklamlänkar

Camilla Läckbergs avslöjande – efter Jeanette Carlssons bröllop

Camilla Läckbergs avslöjande om Jeanette Carlssons bröllop

Författaren Camilla Läckberg var en av gästerna på helgens bröllop mellan Let's dance-profilen Jeanette Carlsson och hennes Jörgen Gullbrandson. I ett inlägg på Instagram avslöjar Camilla att hon är anledningen till att makarna träffades.

Jeanette Carlsson, 30, blev känd för svenska folket genom sin medverkan i TV4:s Let’s dance. I programmet har hon dansat med flera olika kända profiler, bland andra Glenn Hysén, Niclas Wahlgren och Gunde Svan. År 2017 syntes hon dock inte till i rutan, detta på grund av att hon under våren blev mamma.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Sonen är Jeanette Carlsson och kärleken Jörgen Gullbrandsons första barn. I ett inlägg på Instagram skrev Let’s dance-profilen om bebislyckan.

”Vi alla mår bra! Kan inte med ord förklara hur lyckliga vi är”, skrev hon i ett inlägg vid tillfället.

Två år efter sonens födsel har Jeanette Carlsson och Jörgen Gullbrandson tagit nästa steg i relationen – de har nämligen gift sig. Det var i lördags som den stora dagen ägde rum och i ett inlägg på Instagram berättade Jeanette om sina känslor inför att gifta sig.

”Redo att bli din fru älskling Jörgen Gullbrandson”, skriver Jeanette.

Camilla Läckberg på Jeanette Carlssons bröllop

Gästlistan bestod av flera kända profiler. En hel del av Let’s dance-kollegorna var på plats men även författaren Camilla Läckberg, 45. År 2012 var Camilla med i TV4:s dansprogram och samma år tävlade Jeanette Carlsson tillsammans med tv-bonden Pär-Ola Nyström.

Camilla Läckberg hade sällskap av maken Simon Sköld på bröllopet, något författaren berättade för sina följare i ett inlägg på Instagram under lördagen.

”Päron på vift till bröllop idag!”, skriver Camilla Läckberg intill en bild på sig själv och maken.

I söndags la Camilla upp en hel del bilder från Jeanette Carlsson och Jörgen Gullbrandsons kärleksfirande. I bildtexten berättar deckardrottningen att det var väldigt kul att återförenas med gänget från Let’s dance.

”Fantastiskt bröllop igår mellan Jörgen Gullbrandson och Jeanette Carlsson! Och självklart blev det extra snygg ”brudvals”! (Swipa) Roligt att träffa både Let’s Dance-kompisar och gamla Handelskompisar i skön förening! Men jäklar vad jag har ont i dansfötterna idag…”, skriver hon.

I ännu ett inlägg avslöjar Camilla Läckberg något som många av hennes följare kanske inte visste – nämligen att hon är anledningen till att Jeanette och Jörgen träffades.

”Lite fler bilder jag tog igår på bröllopet mellan Jeanette Carlsson och Jörgen Gullbrandson. För övrigt var jag den som tussade ihop dem, vilket jag inte var sen att påpeka igår”, skriver Camilla intill flera bilder på brudparet.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

SENASTE NYTT!