LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Camilla Läckberg avvisar Måns Zelmerlöw: ”Första gången någon betalar”

15 nov, 2023 
MÅNS ZELMERLÖW, CIARA ZELMERLÖW, CAMILLA LÄCKBERG
Camilla Läckberg är uppenbarligen ett stort fan av Måns Zelmerlöws hustru Ciara Zelmerlöw. Nu berättar hon om händelsen där hon valde bort Måns – eftersom hon hellre ville umgås med Ciara...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här rankar Camilla Läckberg och Simon Sköld sitt kärlekslivBrand logo
Här rankar Camilla Läckberg och Simon Sköld sitt kärleksliv

Det har äntligen blivit dags för Måns Zelmerlöws och Jonas Björkmans årliga insamlingsgala till stiftelsen Zelmerlöw & Björkman foundation! Några av gästerna var inga mindre än Camilla Läckberg, 49, och maken Simon Sköld, 36.

– Vi har varit här många gånger så det är ett kärt återvändande, berättar Camilla glatt för Hänt.

Stiftelsen verkar främst nere i ett av Kenyas fattigaste områden och syftet är att göra utbildning tillgängligt för fler barn och unga. Det är tio år sedan Måns och Jonas drog igång projektet och idag finns alltifrån college till tandvårdsklinik.

Så känner Camilla Läckberg Ciara Zelmerlöw

Under de årliga insamlingsgalorna är målet att samla in så mycket pengar som det bara är möjligt. Camilla Läckberg och Simon Sköld är trogna givare.

Annons

– Ja men vi brukar skänka! Ibland har vi budat hem någonting och ibland har vi helt enkelt bara skänkt. Så det är en liten blandning faktiskt, vi har stöttat verksamheten ganska länge, säger Camilla till Hänt.

Paret är också väldigt goda vänner med både Jonas och Måns, främst Jonas och hans fru Petra Björkman.

– Vi har ju lärt känna Petra och Jonas, säger Camilla och Simon flikar in hur de lärde känna varandra:

– Jag gjorde Let's dance med Jonas 2015 och då lärde vi känna varandra. Så sedan dess har vi varit på de här galorna och försökt stötta på de sätt vi kan.

Camilla Läckberg: ”Vi bytte ut Måns”

Camilla är även bekant med Måns och hans hustru Ciara Zelmerlöw, 36, de lärde känna varandra när de båda medverkade i Masked singer. Nu berättar Camilla om en situation där hon lyckades fixa att hon fick umgås med Ciara – istället för Måns.

– Jag har till och med, vid ett tillfälle på de här galorna, så budade jag hem två biljetter till Hamilton där det ingick att Måns skulle följa med i London. Men då gick jag till Jonas och frågade "om jag lägger 10 000 kronor till, kan jag få byta ut Måns mot Ciara?", berättar Camilla och fortsätter:

Annons

– Jonas skrattade så han höll på att dö och sa "det här är första gången någon har betalat för att slippa Måns". Så jag och min dotter hade en fantastisk kväll i West end tillsammans med Ciara, så vi bytte ut Måns. Han fick vara hemma och passa barnen!

Även om det blev så den gången så är Camilla och Simon även väldigt tacksamma för Måns. De har nämligen budat hem honom vid ett annat tillfälle!

– Vi budade faktiskt hem Måns också en gång på de här auktionerna. Vi budade hem honom till vår bröllopsfest. Han brukar ju alltid skänka ett artistuppträdande, så då budade vi hem det och så bokade vi det till vår bröllopsfest!, berättar Camilla.

FOTO: Jeppe Gustafsson/Shutterstock, Karin Törnblom/TT

Annons