Artikeln innehåller reklamlänkar

Camilla Läckberg stoppad av SVT – efter lyxmissen

Camilla Läckberg Stjärnorna på slottet 2018

Camilla Läckberg är aktuell i SVT:s nya säsong av Stjärnorna på slottet. Men inspelningen var inte smärtfri, produktionen tvingades nämligen gå in och bryta efter författarens lyxmiss.

Camilla Läckberg, Kajsa Ernst, Alexander Karim, Sven Melander, Lena Söderblom – de är huvudpersonerna i SVT:s nya säsong av Stjärnorna på slottet som har premiär den 29 december.

Programmet spelades in under en veckas tid i Växjö i somras och författaren Camilla Läckberg minns hur inspelningen tog på krafterna. Det var mitt under den värsta värmeböljan och dagarna blev långa, 14 timmar långa enligt Läckberg. Men samtidigt ser hon tillbaka på veckan med ett leende.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

– Jag vågar påstå att vi är den grupp av stjärnor som haft roligast ihop, säger Camilla Läckberg till Expressen.

Hon var den vars dag spelades in sist. Men under dagen uppstod ett smärre missöde som tvingade SVT att gå in och stoppa Läckberg. Orsaken var att hon hade valt ett par vackra örhängen från märket Chanel dagen till ära. Att visa upp varumärken i SVT strider mot deras regler, något som Camilla var medveten om men säger sig helt ha glömt bort.

– De sa till mig, men jag hade ju inte tänkt på det, säger Camilla Läckberg till tidningen och fortsätter:

– Det var mina dagsmycken som var Chanel. Jag fick sen låna ett par av en tjej i produktionen. Jag känner mig naken utan örhängen.

Läckberg om saknaden efter sin pappa

Under sitt avsnitt kommer Camilla Läckberg bjuda mycket på sig själv och personliga anekdoter, men även sorger som sitter djupt i henne. När hon var 19 år gick hennes pappa Jens bort i cancer, något som satt djupa spår i henne. I början av året höll Läckberg ett känslosamt tal på TV4:s insamlingsgala Tillsammans mot cancer som hon dedikerade till sin far.

– Han var tjock och bullrig, hade lätt till skratt och var omtyckt. Han var alltid festens mittpunkt, älskad av alla trots att han aldrig var rädd för att säga sin åsikt. Han väjde aldrig en fajt och stod alltid på de svagas sida. Orädd, vältalig och kärleksfull, sa hon och fortsatte:

– Men en strid kunde han inte vinna, den mot cancern. 1993 gick han bort i levercancer efter ett års kamp.

LÄS MER: Camilla Läckberg mystiskt sjuk i ett år – häpnar efter resultatet

LÄS MER: Läckbergs mångmiljonvinst efter succén: ”Får mig att häpna”

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!