LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Camilla Läckberg om uppbrottet: ”Jag har gjort slut”

09 apr, 2024 
Camilla Läckberg har gått igenom några uppbrott i sitt liv.
Nu berättar författaren att hon gjort slut med en del vänner.
– Jag har gjort slut med en del människor, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här imiterar Camilla Läckberg manliga kändisen – dissen mot Måns ZelmerlöwBrand logo
Här imiterar Camilla Läckberg manliga kändisen – dissen mot Måns Zelmerlöw

Camilla Läckberg, 49, är högaktuell med sin nya bok Drömmar av brons som handlar om karaktären Faye som upptäcker sin sexualitet.

Att Camilla är nöjd med sin bokserie om Faye råder det inga tvivel om. På första april gick hon till och med ut och meddelade att hon kommer byta namn till Faye Läckberg. Dock visade det sig vara ett aprilskämt...

Vid sidan av karriären har Camilla haft några relationer. Från sin första relation fick hon barnen Wille och Meja. Efter det blev hon ihop med kändispolisen Martin Melin och med honom fick hon sonen Charlie. Efter det blev hon ihop med sin nuvarande make Simon Sköld, 36, och de har 8-åriga dottern Polly tillsammans.

Camilla Läckberg bryter upp – gjort slut med vännerna

Dessa relationer har ju med andra ord lett till några uppbrott. Men det är inte de enda uppbrotten som Camilla gått igenom.

Annons

– Man kan visst göra slut med kompisar om man inte får ut någonting av relationen, även om man känt varandra i 20 år, säger hon till Amelia.

Camilla berättar mer om hur man gör slut med sina vänner.

– Jag har gjort slut med en del människor, men det har inte varit ”out of the blue” en vanlig tisdag. Innan har det hänt någonting. Då har jag sagt: ”Nu har du gått över en gräns vad gäller mig. Det här är inte ett okej beteende. Jag känner kanske inte att vi bör fortsätta ses mer.”

Camilla får även frågan om hur det känns att göra slut med en vän.

– Jättejobbigt och mycket ångest i stunden, men efteråt var det en lättnad. Jag har inte känt någon ånger eller sorg. Det sorgearbetet har skett innan och när jag väl gör slut så är jag färdig.

Camilla Läckberg om huset i Spanien

För övrigt händer det mycket i Camillas liv just nu. Till vardags bor hon med familjen i Enskede och de har även landställe i Tyresö. Men framför allt har de nu lagt vantarna på en lyxvilla i Spanien.

Annons

I Spanien är det vanligt att man döper sina hus och Camilla kom då på det finurliga namnet "Casa de papel", som betyder "Pappershuset". Det namnet är ju väldigt passande eftersom Camilla är författare och använder sig mycket av papper.

Nu under påsken var de på plats i Spanien och huset ligger väldigt nära en golfbana så ibland kommer det in lite överraskningar...

”Huset i Spanien kommer med gratis golfbollar! Varje dag trillar det in ett par stycken från golfbanan bredvid. Idag plockade vi t ex en från ett av våra träd. Ger tillvaron ett extra spänningsmoment!”, skriver Camilla på Instagram.

FOTO: TT, Albert Llop/NurPhoto/Shutterstock

Annons